Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 591
1  2 3 4 5 ...
25. mai 2020

I utgangspunktet er dokumentasjon og bokføring av salg enkelt. Kontantsalg registreres og dokumenteres ved bruk av et kassasystem, mens andre salg faktureres og reskontroføres. Valg av betalingsform for salget påvirker verken dokumentasjon eller bokføring i særlig grad. Her viser vi hvorfor. 

/nb-no/bloggen/hvordan-bokføre-salg-som-betales-med-vipps,-bonuspoeng-og-andre-moderne-metoder
20. mai 2020

Koronakrisen og de inngripende tiltakene som følge av denne har ført til stor økonomisk usikkerhet. Dette har direkte innvirkning på risikobildet mange virksomheter står ovenfor.

/nb-no/bloggen/compliance-i-krisetid-hvorfor-tenke-etterlevelse-na
19. mai 2020

Bokføringsforskriften bestemmer at salg på nett ikke skal dokumenteres som kontantsalg. Hva er egentlig internettsalg, og hvordan skal slikt salg dokumenteres og bokføres? Disse spørsmålene besvarer Jan Terje Kaaby i Fagavdelingen i BDO i følgende artikkel, som ble publisert Revisjon og Regnskap...

/nb-no/bloggen/salg-pa-nett-–-hvordan-dokumentere-og-bokføre
18. mai 2020

16.mai kom endelig det som mange har ventet på, nemlig avklaringer om sesongvirksomheter og lønnskostnader og andre endringer i kompensasjonsordningen. Her er dette oppsummert. 

/nb-no/bloggen/kompensasjonsordningen-endringer-for-april-og-sesongvirksomheter
18. mai 2020

En fersk undersøkelse, foretatt blant norske små og mellomstore banker, viser at det fortsatt gjenstår en del før den norske finansnæringen er grønn. Men hvor starter du å jobbe med bærekraft? Her er tre gode råd.  

/nb-no/bloggen/3-gode-rad-for-bærekraft-i-norske-banker
13. mai 2020

Statens reiseregulativ for 2020 ble offentliggjort 4. mai. Det er kun statens satser som er endret, utover dette inneholder det publiserte regulativet ingen endringer. Her er det du behøver å vite. 

/nb-no/bloggen/endringer-i-statens-reiseregulativ-for-reiser-i-norge-offentliggjort
13. mai 2020

I forslag til revidert nasjonalbudsjett som ble lagt frem 12. mai forsøker Finansdepartementet seg på (enda) en omkamp om grensene for skattemessig gjennomskjæring. Vi mener dette skaper en helt unødvendig usikkerhet knyttet til hensiktsmessige omorganiseringer i næringslivet. Vi oppfordrer...

/nb-no/bloggen/finansdepartementet-forsøker-omkamp-om-grensene-for-skattemessig-gjennomskjæring
12. mai 2020

I revidert nasjonalbudsjett 2020 blir det som ventet innført flere tiltak og justeringer pga koronasituasjonen. Vi gir deg her en kort oversikt over de viktigste endringene knyttet til arbeidsgiveravgift og skatt.

/nb-no/bloggen/viktigste-endringer-for-skatt-i-revidert-nasjonalbudsjett-2020
12. mai 2020

Revidert nasjonalbudsjett 2020 er som ventet preget av koronaepidemien med innføring av flere tiltak og justeringer av eksisterende kompensasjonsordninger. Vi gir deg en kort oversikt over de viktigste endringene knyttet til tiltakspakkene.  

/nb-no/bloggen/tiltakspakkene-i-revidert-nasjonalbudsjett-2020-viktigste-endringer
Viser 1 - 10 of 591
1 2 3 4 5 ...