Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 548
1  2 3 4 5 ...
27. mars 2020

Regjeringen bekreftet i dagens pressekonferanse at det utarbeides en kompensjonsordning for virksomheter som lider tap som følge av koronakrisen. Neste fredag kommer de konkrete tiltakene. De må treffe.  

/nb-no/bloggen/regjeringen-har-servert-en-ventepølse
27. mars 2020

På grunn av koronaviruset er verdiene i mange selskaper i fritt fall, noen er usikre på fremtiden og verdiene, mens andre igjen har stigende verdier. Vi erfarer at selskaper som nå er i prosess med å beslutte fisjoner og fusjoner har utfordringer med verdivurdering av selskapene og den innmat som...

/nb-no/bloggen/fastsettelse-av-bytteforhold-ved-fisjon-og-fusjon
27. mars 2020

Tiltakspakke 3 ble fremlagt i dag fredag 27. mars. Her er oppdatert informasjon om tiltakene innenfor skatt og avgift.

/nb-no/bloggen/slik-blir-endringene-innen-skatt-og-avgift-i-tiltakspakke-3
27. mars 2020

Koronakrisen setter næringslivet på store prøvelser. Fra regjeringens side har tiltakene i stor grad vært lån og utsettelse av betaling av offentlige skatter og avgifter. Slike tiltak kan bedre likviditeten her og nå.  

/nb-no/bloggen/her-er-regjeringens-nye-tiltakspakke-27-mars
27. mars 2020

Myndighetene kommer stadig med forslag til ordninger som skal hjelpe norske arbeidsgivere med å komme seg gjennom koronakrisen på best mulig måte. Her finner du den nyeste informasjonen rundt pliktene arbeidsgiver har i forbindelse med rapportering av lønn og ytelser, og rapportering via a...

/nb-no/bloggen/a-meldingen-arbeidsgivers-frister-og-plikter-under-koronasituasjonen
27. mars 2020

Et av hjelpetiltakene for koronarammede bedrifter er den foreslåtte garantiordningen fra Staten for banklån til små og mellomstore bedrifter (SMB) og reetablering av Statens obligasjonsfond. Straks lovene er vedtatt vil alle finansforetak i landet kunne tilby SMB-virksomhetene støtte i form av...

/nb-no/bloggen/hva-kreves-av-smb-bedrifter-for-a-fa-kriselan
26. mars 2020

26. mars sendte BDO, ved Dag Ramsberg, Partner og SMB-ansvarlig, og Monika Ryan Gillerhaugen, rådgiver og revisor SMB, følgende brev til næringsminister Iselin Nybø.

/nb-no/bloggen/kjære-næringsminister,-bærebjelken-i-norsk-næringsliv-kan-forsvinne
26. mars 2020

Som styreleder og daglig leder er det din jobb å holde oversikten i en utfordrende tid. For små og mellomstore bedrifter (SMB) kan dette være særlig krevende. Her får du oversikten over hva du må tenke på. 

/nb-no/bloggen/til-styreleder-og-daglig-leder-dette-ma-du-ha-kontroll-pa-na
25. mars 2020

Korona-krisen har medført at mange virksomheter får problemer med å betale husleien. Hvordan kan utleier og leietaker i fellesskap best løse dette og hvordan påvirker det merverdiavgiften? Her er de 10 mest aktuelle problemstillingene. 

/nb-no/bloggen/10-spørsmal-og-svar-om-husleie-og-mva-under-korona-krisen
Viser 1 - 10 of 548
1 2 3 4 5 ...