Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 3 of 3
1
01. juli 2019

Fra 2020 kan det tenkes at små og store selskaper må begynne å betale skatt av inntekter fra digitale tjenester. Hvis OECD finner en løsning på skattlegging av den digitaliserte økonomien til neste år, kan det føre til de største endringer av den internasjonale selskapsskatten vi har sett. 

/nb-no/bloggen/bdo-innsikt/10-spørsmal-og-svar-om-digital-skatt
25. mars 2019

Tips utgjør på enkelte arbeidsplasser en betydelig del av lønnen til de ansatte. Muligheten for å få tips vil både være en motivasjonsfaktor til å yte god service, samt være et konkurransefortrinn sammenliknet med arbeidsplasser der arbeidstakerne ikke mottar tips. Her gir vi overnattings...

/nb-no/bloggen/bdo-innsikt/praktiske-tips-om-tips
03. oktober 2016

BDO har ledende tanker og tør å utfordre etablerte sannheter. Derfor bidrar våre råd og tjenester til ny kunnskap og motiverer våre kunder til videre utvikling. Vi søker å løse kundenes utfordringer ved å gjøre tilgjengelig våre erfaringer, analyser og metoder. Bestill ditt eksemplar her:

/nb-no/bloggen/bdo-innsikt/utredning-og-analyse-offentlig-sektor
Viser 1 - 3 of 3
1