Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 510
1  2 3 4 5 ...
27. februar 2020

Veldig snart kan skatteetaten for første gang kreve å få regnskapsdata levert i standardformatet SAF-T. Det er virksomheten selv som er ansvarlig for at kravet etterkommes. Hvis ikke, vanker det bokføringspålegg og tvangsmulkt. Her er det du må vite om SAF-T.

/nb-no/bloggen/saf-t-i-tolvte-time-er-du-klar
27. februar 2020

350 kroners-grensen på avgiftsfri innførsel forsvinner helt fra 1. april 2020. Dette er måten de utenlandske tilbyderne må løse det.

/nb-no/bloggen/sann-skal-merverdiavgiften-pa-e-handel-kreves-inn
21. februar 2020

En avgiftspliktig virksomhet som importerer varer fra utlandet, må selv sørge for dokumentasjon, beregning, bokføring, rapportering og betaling av utgående innførselsmerverdiavgift. Her forklarer vi hva du må tenke på.

/nb-no/bloggen/import-av-varer-–-hvilke-regler-gjelder
20. februar 2020

Valget mellom utbytte og konsernbidrag er viktig dersom et salg av datterselskapet er aktuelt.

/nb-no/bloggen/fallgruve-ved-treprosentregelen
18. februar 2020

Da Gard Vammervold Eriksen, CFO i Söderberg & Partners Norge, så at bedriften ikke hadde kapasitet til å håndtere viktige prosjekter selv, ble løsningen å leie inn kompetanse fra BDO.   

/nb-no/bloggen/spisskompetanse-til-leie
17. februar 2020

I EU forsvinner det årlig ca 50 milliarder euro gjennom momsbedrageri. For å forhindre dette og for å gjøre regelverket enklere, er EU-kommisjonen igang med en stor reform av mva-systemet. 

/nb-no/bloggen/eu-har-innført-”quick-fixes”-som-skal-harmonisere-mva-reglene
07. februar 2020

Den 26. november 2019 vedtok Stortinget endringer i aksjeloven herunder aksjeloven § 3-8 om avtaler mellom selskap og nærstående. 

/nb-no/bloggen/aksjeloven-§-3-8-er-endret-med-virkning-fra-1-januar-2020
04. februar 2020

For å oppnå tollfrihet eller redusert toll på norsk sjømat til Europa må fiskeeksportører sette seg inn i et omfattende avtale- og kvotesystem, i tillegg til regelverk om opprinnelse og fartøyskrav, dokumentasjonskrav og utregning av eksportavgift.

/nb-no/bloggen/tollbehandlingen-av-fisk-og-sjømat
Viser 1 - 10 of 510
1 2 3 4 5 ...