Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 609
1  2 3 4 5 ...
02. juli 2020

Under koronapandemien vedtok myndighetene en midlertidig ordning som utvidet retten til antall omsorgsdager for arbeidstakere. Antall omsorgsdager ble doblet som et tiltak for å tilrettelegge for arbeidstakere med barn, da skoler og barnehager ble stengt ned over flere uker. Nå er denne ordningen...

/nb-no/bloggen/endring-i-antall-omsorgsdager-fra-1-juli-2020
29. juni 2020

I krevende tider er det enda viktigere at styret leverer gode råd og beslutninger basert på innsikt. Her følger noen tips til hvordan du som styremedlem kan gjøre en best mulig jobb, og hvordan du som eier av en virksomhet kan hjelpe styret å fylle denne rollen.   

/nb-no/bloggen/hvordan-sikre-proaktivt-styrearbeid-i-krevende-tider
25. juni 2020

Alt regnskapsmateriale kan oppbevares elektronisk. Det stilles imidlertid omfattende krav til sikring av regnskapsmaterialets integritet og tilgjengelighet. I tillegg er det begrensninger for hvor det fysiske lagringsmediet kan plasseres. Her er det du trenger å vite.  

/nb-no/bloggen/elektronisk-oppbevaring-av-regnskapsmateriale
24. juni 2020

Skattedirektoratet åpner for at utgifter ved sportsbetting (oddstipping) kan være skattepliktig virksomhet.

/nb-no/bloggen/er-utgifter-ved-sportsbetting-skattepliktig-virksomhet
18. juni 2020

Fristen for fastsettelse av årsregnskapet utsettes med to måneder i 2020. Årsregnskapet må sendes til Regnskapsregisteret senest en måned etter at det er fastsatt.

/nb-no/bloggen/utsatt-frist-for-arsregnskapet
18. juni 2020

Fredag 19. juni skal Stortinget behandle en utvidet kompensasjonsordning for å hjelpe kultur, idrett og frivillighet gjennom koronakrisen. Her er en oversikt over hva som forventelig kommer av nye tiltak.

/nb-no/bloggen/utvidet-tiltakspakke-for-kultur,-idrett-og-frivillig-sektor
18. juni 2020

BDO har gjennom de siste tre månedene omtalt en lang rekke tiltak myndighetene har innført for å avhjelpe norsk næringsliv i forbindelse med koronakrisen. Føler du at det er vanskelig å holde oversikt over de ulike ordningene? Her kommer en oppdatert status for de mest sentrale ordningene. 

/nb-no/bloggen/kompensasjonsordningene-–-hva-gjelder-na
17. juni 2020

En betydelig andel manuelt arbeid, høy arbeidsintensitet og ufaglært arbeidskraft bidrar til å øke trusselen mot en ren verdikjede og bransje. Sosial dumping og arbeidskriminalitet er eksempler på områder hvor kriminelle utnytter våre verdikjeder, undergraver våre samfunnsstrukturer og bidrar til...

/nb-no/bloggen/slik-pavirker-arbeidskriminalitet-pa-byggeplasser-bransjen-og-samfunnet
17. juni 2020

Gjennom de siste månedene har mange virksomheter måttet permittere sine ansatte, helt eller delvis. Etter at regjeringen i mars vedtok midlertidige regler for lønnspliktdager ved permittering, har arbeidsgiver hatt lønnsplikt kun de 2 første dagene i permitteringsperioden – dette gjelder fortsatt...

/nb-no/bloggen/utbetaling-av-lønnskompensasjon-fra-nav-til-permitterte-ansatte
Viser 1 - 10 of 609
1 2 3 4 5 ...