Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 592
1  2 3 4 5 ...
29. mai 2020

Da koronapandemien nærmest stengte landet over natten i mars, og flere bedrifter mistet deler av næringsgrunnlaget, var et av regjeringens grep å løsne på vilkårene for permitteringer. Staten skulle ta en stor del av regningen på dette punkt. I dag rapporteres arbeidsledighet og permitteringer på...

/nb-no/bloggen/kontantstøtte-for-lønnskostnader-hos-næringsdrivende,-stiftelser-og-frivillige-organisasjoner
29. mai 2020

Fristen for innbetaling av merverdiavgift for 1. og 2. termin er 10. juni. Er det behov for ytterligere betalingsutsettelser må det søkes om dette. 

/nb-no/bloggen/nye-regler-for-utsatt-betaling-av-merverdiavgift-etter-søknad
29. mai 2020

Norfund mistet svimlende 100 millioner kroner i et nettfiskeangrep. Norad klarte så vidt å unnslippe et sofistikert svindelforsøk. Hvordan er dette mulig og hvordan kan ideelle organisasjoner beskytte seg mot slike angrep?  

/nb-no/bloggen/nettfiskeangrep-bistandspenger-pa-avveie
25. mai 2020

I utgangspunktet er dokumentasjon og bokføring av salg enkelt. Kontantsalg registreres og dokumenteres ved bruk av et kassasystem, mens andre salg faktureres og reskontroføres. Valg av betalingsform for salget påvirker verken dokumentasjon eller bokføring i særlig grad. Her viser vi hvorfor. 

/nb-no/bloggen/hvordan-bokføre-salg-som-betales-med-vipps,-bonuspoeng-og-andre-moderne-metoder
20. mai 2020

Koronakrisen og de inngripende tiltakene som følge av denne har ført til stor økonomisk usikkerhet. Dette har direkte innvirkning på risikobildet mange virksomheter står ovenfor.

/nb-no/bloggen/compliance-i-krisetid-hvorfor-tenke-etterlevelse-na
19. mai 2020

Bokføringsforskriften bestemmer at salg på nett ikke skal dokumenteres som kontantsalg. Hva er egentlig internettsalg, og hvordan skal slikt salg dokumenteres og bokføres? Disse spørsmålene besvarer Jan Terje Kaaby i Fagavdelingen i BDO i følgende artikkel, som ble publisert Revisjon og Regnskap...

/nb-no/bloggen/salg-pa-nett-–-hvordan-dokumentere-og-bokføre
18. mai 2020

16.mai kom endelig det som mange har ventet på, nemlig avklaringer om sesongvirksomheter og lønnskostnader og andre endringer i kompensasjonsordningen. Her er dette oppsummert. 

/nb-no/bloggen/kompensasjonsordningen-endringer-for-april-og-sesongvirksomheter
18. mai 2020

En fersk undersøkelse, foretatt blant norske små og mellomstore banker, viser at det fortsatt gjenstår en del før den norske finansnæringen er grønn. Men hvor starter du å jobbe med bærekraft? Her er tre gode råd.  

/nb-no/bloggen/3-gode-rad-for-bærekraft-i-norske-banker
13. mai 2020

Statens reiseregulativ for 2020 ble offentliggjort 4. mai. Det er kun statens satser som er endret, utover dette inneholder det publiserte regulativet ingen endringer. Her er det du behøver å vite. 

/nb-no/bloggen/endringer-i-statens-reiseregulativ-for-reiser-i-norge-offentliggjort
Viser 1 - 10 of 592
1 2 3 4 5 ...