Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 652
1  2 3 4 5 ...
23. oktober 2020

Under en tredjedel av nyoppstartede selskaper overlever sine første fem leveår. Dette er prioriteringene som kjennetegner selskapene som lykkes på lang sikt.  

/nb-no/bloggen/dette-kjennetegner-startups-som-lykkes
21. oktober 2020

BDO har kartlagt instrukser og tildelingsbrev for de underliggende etatene i 8 av 12 departementer. Resultatene viser at ingen av instruksene inneholder føringer relatert til konkrete bærekraftsmål. 

/nb-no/bloggen/staten-mangler-bærekraftsføringer-for-etatene
19. oktober 2020

Bygge- og anleggsbransjen skal fra 2021 slippe å fakturere løpende i samsvar med arbeidets fremdrift, så lenge det ikke faktisk mottas delbetalinger fra kundene.

/nb-no/bloggen/mer-fleksible-faktureringsregler-i-bygg-og-anlegg
14. oktober 2020

RPA-teknologi hjelper deg å løse repetitive og tidskrevende oppgaver mer effektivt. På den måten får du mer tid til verdiskapende arbeid – og mer fornøyde kunder. 

/nb-no/bloggen/rpa-teknologien-som-hjelper-deg-a-øke-kundetilfredsheten
13. oktober 2020

Regjeringen har siden mars kommet med en rekke tiltak for å motvirke de negative økonomiske effektene som følge av korona-pandemien. Det er nå enighet blant flertallet på Stortinget om ny tiltakspakke på til sammen 6,1 milliarder kroner.

/nb-no/bloggen/enighet-om-nye-tiltakspakker
07. oktober 2020

I dag ble det som forventet innført kildeskatt på renter og royalty da regjeringen la frem statsbudsjettet. Mer om dette og de viktigste endringene på næringsbeskatning i denne artikkelen.

/nb-no/bloggen/næringsbeskatning-viktigste-endringer-i-statsbudsjettet-2021
07. oktober 2020

Det var i forkant av dagens foreslåtte statsbudsjett lekket ut informasjon om noen endringer innen personskatt. Her får du en oversikt over de viktigste endringene som regjeringen la frem for 2021. 

/nb-no/bloggen/personskatt-viktigste-endringer-i-statsbudsjettet-2021
07. oktober 2020

I statsbudsjettet som ble lagt frem av regjeringen i dag, 7. oktober 2020, foreslår de blant annet endringer på avgift for lettbrus, kosmetisk kirurgi og el-biler. Her er en oversikt over de viktigste endringene innenfor toll- og avgiftsområdet. 

/nb-no/bloggen/toll-og-avgift-viktigste-endringer-i-statsbudsjettet-2021
05. oktober 2020

Det er en klar sammenheng mellom økt innsikt i egne data og bedret prosjektlønnsomhet. Ved å sammenstille, strukturere og presentere styringsinformasjon på en visuell og informativ måte vil en oppnå bedre styring og kontroll. Det gjør at ledelsen blir bedre i stand til å ta raskere og bedre...

/nb-no/bloggen/økt-innsikt-gir-bedre-lønnsomhet-i-bygg-og-anleggsbransjen
Viser 1 - 10 of 652
1 2 3 4 5 ...