Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
Viser 1 - 9 of 671
1  2 3 4 5 ...
24. november 2020

Det er nå mulig å få utsatt innbetaling av skatte- og avgiftskrav til 1.april. De nye forskriftsbestemmelsene som regulerer utsettelsen trådte i kraft 20. november.

/nb-no/bloggen/avdragsordning-for-betaling-av-utsatt-skatt
24. november 2020

Høyesterett avsa den 13. november 2020 dom i sak om skattesvik mot daglig leder av et oljeselskap og fastslår igjen at skattyter ikke må opplyse om den subjektive motivasjonen bak en transaksjon. Les om saken og dommens betydning her.

/nb-no/bloggen/ma-ikke-opplyse-om-det-subjektive-motivet-bak-en-transaksjon
19. november 2020

Det gis ikke lenger utsettelse med SAF-T Regnskap ved forsinkelser som skyldes koronapandemien.

/nb-no/bloggen/ikke-lenger-utsettelse-med-saf-t-pa-grunn-av-korona
19. november 2020

For varehandelsbedrifter innebærer det grønne skiftet nye og spennende muligheter til å skille seg ut. Potensialet knyttet til "Black Friday" er stort. 

/nb-no/bloggen/tenk-nytt-pa-«black-friday»
19. november 2020

Norge og Storbritannia klarte ikke å bli enige om en frihandelsavtale som skal erstatte EØS-avtalen fra januar 2021, når Storbritannia går ut av EU. Dermed blir det en overgangsavtale inntil partene blir enige om en frihandelsavtale. Overgansavtalen bygger på den midlertidige avtalen Norge og...

/nb-no/bloggen/brexit-overgangsavtale-mellom-storbritannia-og-norge
19. november 2020

Riksrevisjonens nye rapport kritiserer regjeringen for oppfølgingen av bærekraftsmålene. Dette samsvarer med BDOs sin kartlegging av departementer. Her er hvor skoen trykker, og hvilke grep regjeringen bør gjøre.

/nb-no/bloggen/dokumentert-at-regjeringen-har-mangelfulle-bærekraftsføringer
18. november 2020

Det nærmer seg jul og mange arbeidsgivere ønsker å gi de ansatte julegaver som en påskjønnelse for innsatsen gjennom året som har gått. Vil en slik påskjønnelse være skattefri eller skattepliktig for den som mottar gaven?

/nb-no/bloggen/julegaver-fra-arbeidsgiver-–-skattefritt-eller-skattepliktig-for-den-ansatte
17. november 2020

I en pressekonferanse 10. november la regjeringen frem forslag om en ny korona-kompensasjonsordning. Som følge av regjeringens forhandlinger med FrP har rammen for «krisepakken» økt fra 17,7 til 22,1 milliarder kroner. Det er ikke foreslått krav om utbyttebegrensninger eller begrenset adgang til...

/nb-no/bloggen/forslag-om-ny,-generell-kompensasjonsordning-for-næringslivet
11. november 2020

Feil og mangler i kjøpsbilag kan skape utfordringer for bedrifter. Særlig relevant er tap av fradragsrett for inngående merverdiavgift, men feil og mangler kan også få andre konsekvenser.

/nb-no/bloggen/feil-og-mangler-i-kjøpsbilag-kan-gi-momstap
Viser 1 - 10 of 671
1 2 3 4 5 ...