• Regnskapsfører
Blogg:

Fordeler ved å bytte regnskapsfører

11. oktober 2018

Velg en regnskapsfører som forstår dine behov og strekker seg for at ditt firma skal oppnå enda bedre resultater. Bytte av regnskapsfører er enkelt og tar ikke lang tid. Les mer om fordelene ved å bytte.

Bli mer effektiv med bedre teknologi

Du forbinder kanskje regnskapsførere med bunker med kvitteringer og uforståelige rapporter. Men du kan forvente mye mer av en dedikert regnskapsfører fra et regnskapsbyrå som ligger foran og pusher den teknologiske utviklingen.

– Noen av dine fordeler med å bruke et stort og veletablert selskap som BDO er at vi investerer i teknologi og robotisering som automatiserer standardoppgaver. Det gjør at regnskapsføreren din kan prioritere å gi deg dypere analyser og konkrete råd om det som er unikt for din virksomhet, forteller Lars Rabo Halvorsen, teamleder i BDO regnskap.

BDO investerer i egne systemer som effektiviserer måten vi jobber med regnskap på, slik at vi kan levere et løpende oppdatert regnskap. Du drar nytte av denne stordriftsfordelen enten du driver et stort konsern eller et enkeltpersonsforetak.


Få større konkurransefortrinn

Hvis du ikke er fornøyd med regnskapsføreren du benytter i dag, har du dessverre kanskje grunn til det. Regnskapsføreren din bør være en aktiv rådgiver og en pådriver for bedre resultater.

– Du skal regne med oss som en engasjert samarbeidspartner som plukker opp ting du kanskje ikke visste. Det tradisjonelle regnskapet går raskt for oss å utføre, så du får ekstra verdi ved at vi ser på regnskapet ditt i et større bilde og avdekker potensial, forklarer Halvorsen.

Når du får større innsikt i den daglige driften av selskapet og i bransjen din for øvrig, får du et konkurransefortrinn. BDO kan blant annet sette opp benchmarking av din bedrift mot bransjesnittet. 


Tettere oppfølging og tverrfaglig hjelp der du er

Du har kanskje aldri sett regnskapsføreren din? Bytter du til BDO får du en dedikert regnskapsfører på ditt lokale kontor. Det første hun eller han vil gjøre er å sette seg ned med deg for å bli kjent med virksomheten din og behovene dine. Etterpå er du sikret god oppfølging av det som blir ditt team.

– Hvis du har komplekse problemstillinger, er det trygt å ha et kompetansehus i ryggen. Her får du tilgang på erfaring fra 1500 ansatte, sier Halvorsen.


Tilgang på flere tjenester

Du kan velge blant tre regnskapssystemer etter hva som passer deg best: Visma Business, Xledger og Visma eAccounting. Foruten ERP kan vi blant annet bistå deg med CRM-systemer, business intelligence og HRM.

CRM er systemer som gir bedriften din bedre oversikt over kundene, mens ved hjelp av business intelligence kan du få analyser av store datamengder, rapporter og dashboards. HRM er personaloppfølgingssystem som tar for seg alt fra ansettelser til timeføring og lønn.
 

Vil du vite mer om våre regnskapstjenester så finner du informasjon og kan kontakte oss her.