Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Blockchain og kryptovaluta

Blockchain og kryptovaluta

Blockchain og Distributed Ledger Technology er i årene fremover spådd stor påvirkning på hvordan transaksjoner utføres og digitale verdier overføres mellom ulike parter. Selv om teknologien opprinnelig ble kjent gjennom Bitcoin ser vi nå også teknologien bli testet og implementert innen områder som offentlig sektor, forsikring og finans, Web 3.0, digital identitet, internasjonal handel, media og underholdning, supply chain, helsevesen og eiendom. 

Selv om ny teknologi åpner opp for nye muligheter, er det også slik at teknologien bak kryptovalutaer er i stadig utvikling og dens desentrale struktur og globale rekkevidde gjør det krevende å navigere seg med tanke på nye rammebetingelser, nasjonale regelverk og digitale trusler.

BDO bistår nasjonalt flere virksomheter som benytter kryptovaluta med problemstillinger innen skatt og avgift, revisjon, regnskap og kommunikasjon med myndigheter. Vi har en egen Cybersecurity-avdeling som er dedikert til sikring av kunders digitale verdier. I tillegg har vi gjennom vårt internasjonale nettverk tilgang til ressurser som har erfaring fra en rekke leveranser innenfor kryptovaluta.

For virksomheter som benytter kryptovaluta kan vi blant annet bistå med:

  • Skatt og avgift
  • Regnskap og rapportering
  • Revisjon
  • IT-risikotjenester og tredjepartsuttalelser
  • Cybersecurity