Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
 • Tripletex

Få full oversikt over økonomien

Er du lei av å logge deg på flere systemer for å utføre ulike oppgaver, og at alle disse systemene ikke “snakker” godt sammen?  Dersom vi fortalte deg at du får alt på ett sted – i ett system – ville du vært interessert i det?

Med Tripletex får du nemlig alt på ett sted –   det er et komplett regnskapssystem med regnskap, lønn, fakturering, rapporter, prosjektstyring, timeføring, CRM og reiseregninger.  

 

Spar tid, kutt kostnader, jobb smartere og mer effektivt med Tripletex.

 

5 gode grunner til å velge Tripletex? 

 1. Det er et intuitivt og brukervennlig system med mye funksjonalitet 
 2. Det er et skybasert system og trenger ingen installasjon
 3. Systemet er alltid oppdatert og alltid tilgjengelig - overalt
 4. Bedriften din kan vokse med systemet gjennom flere moduler
 5. Med Tripletex kan manuelle prosesser automatiseres bort

Om ikke det var nok, så har Tripletex gode integrasjoner mot andre viktige løsninger du bruker, for eksempel nettbank, nettbutikk, CRM-systemer, kassasystemer, faktoring, årsavslutningsprogram og rapporteringsverktøy. Det er enkelt å koble til flere om du ønsker det. I tillegg kan du gjøre timeføring, reise/ utlegg og lønn i Tripletex mobilapp. Enkelt og greit!

Tripletex tilbyr også god hjelpedokumentasjon og gratis webinarer. Og skulle du ha noen spørsmål er det gratis support på chat, epost og telefon for alle brukere .

Og sist - men ikke minst - er det et system til en god pris.

 

Hvem passer økonomisystemet for?

Tripletex passer for mange typer bedrifter for eksempel:

 • Håndverkere, arkitekter, ingeniører
 • Bransjeløsning elektro/VVS (spesialløsning) 
 • Butikk og nettbutikk
 • Enkeltpersonsforetak og småbedrifter
 • Restaurantdrift
 • Tjenesteytende næringer 

 

 Tripletex har gjort hverdag vår enklere 

Vi har prosjekter over hele landet og med Tripletex har vi full oversikt over kostnader, timer og prosjektoppfølging til enhver tid. Det sparer oss for mye dobbeltarbeid! Som en ekstra bonus tar Tripletex imot innspill fra oss og er åpne for endringer. Det føles som de ikke bare leverer en tjeneste, men oppriktig ønsker å lage det beste systemet for oss som bruker det daglig. 

-    Kim Eriksen, daglig leder i RIKELEKTRO (bruker av Tripletex siden 2016)

 

Ta kontakt med oss


Synes du Tripletex høres ut som noe for deg og din bedrift? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Enter security code:
 Security code