Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en mer personlig og responsiv brukervennlighet. Ved å bruke denne siden godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonslapslene vi bruker og hvordan slette eller blokke dem.
  • Bank, forsikring og finans

Bank, forsikring og finans

Bank-, forsikrings- og finansbransjen er i stadig endring. Konjunktursvingninger, teknologisk utvikling og nye lover og regler er bare noen av faktorene som endrer rammebetingelsene for bransjen.  

For å lykkes må bankene, forsikringsselskapene og finansinstitusjonene være endringsvillige. Valg av riktig samarbeidspartner innen revisjon, rådgivning og regnskapstjenester er meget viktig når du skal tilpasse deg eksterne og interne rammeverk, øke endringsevnen og skape merverdi.

BDO tilbyr revisjon, regnskap, advokattjenester og forretningsrådgivning til store og små aktører i bank-, forsikrings- og finansbransjen. Vi har et av Norges ledende kompetansemiljøer på nettopp denne bransjen, og kjenner svært godt til de spesifikke utfordringene virksomhetene står overfor.