• Innsikt

Hold deg oppdatert

I BDO jobber det over 1700 rådgivere og eksperter. Vi er revisorer og regnskapsførere, programmerere og økonomer, jurister og organisasjonsutviklere. Blant annet. Til sammen sitter vi på innsikt og erfaring som gjør at vi forstår norsk samfunns- og næringsliv, og kan hjelpe virksomheter over hele landet med å nå sine mål.
 

Kunnskap som deles blir ikke mindre, den vokser. Derfor ønsker vi å dele av den kunnskapen som finnes i BDO. På BDO Innsikt finner du seminarer og webinarer, blogginnlegg, rapporter og analyser fra våre rådgivere og eksperter.

Blogg og nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert på blant annet temaene revisjon, regnskap, skatte- og avgiftsrett? Da anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev for å få aktuelle bloggartikler fra våre rådgivere og eksperter. Du kan forvente å få nyhetsbrev ca hver tredje uke. Du kan selvsagt melde deg av igjen når som helst om du skulle ønske det.


Meld meg på

Seminarer

BDO tilbyr en rekke aktuelle digitale og fysiske seminarer. Våre foredragsholdere er spesialister innen sine fagområder, og har inngående kjennskap til utfordringene virksomheter faktisk står overfor. Vi blander faglig dyktighet, markedskunnskap og formidlingsglede!


Se seminarer

Hva skjer i BDO?

Webinarer
Webinaroversikt

Ajour

Ajour er korte videointervjuer hvor våre eksperter deler sin innsikt om aktuelle temaer innen norsk samfunns- og næringsliv. Målet er å gi en rask og forståelig innføring i problemstillinger som er interessante for ledere på alle nivåer.

Hver samtale varer i omtrent ti minutter. Se dem i lunsjpausen, sammen med kolleger eller ha dem i bakgrunnen på vei til jobb. Vi håper du vil finne Ajour både interessant og nyttig.


Se alle episodene her

Rapporter og analyser

Hvert år produserer vi i BDO mange rapporter og analyser; både på oppdrag for kunder og som en del av vårt eget arbeid med å dele kunnskap. Under finner du noen utvalgte rapporter og analyser fra oss i BDO.Bygg- og anleggsanalysen | Håndverkeranalysen | Bærekraftsundersøkelsen | Åpenhetsrapporten