Møt BDO-ere

Hvordan er det å jobbe i BDO?

Hos oss blir du del av et internasjonalt kompetansemiljø, hvor du vil jobbe i tverrfaglige team innen et bredt spekter av prosjekter og kunder innen ulike bransjer.

Du blir del av en organisasjonskultur hvor utvikling, læring og samhold er i fokus.

Ønsker du å lære mer om hvem vi er og hvordan det er å jobbe i BDO? Flere av våre ansatte forteller om deres første tid hos oss, og hvordan arbeidshverdagen i våre ulike forretningsområder er.

 

Emilie Sandstad
Revisjon, Oslo


«Jeg setter opp min egen utviklingsplan slik at jeg får utvikle meg i den retningen jeg vil. Jeg opplever at managerne er dedikerte og interesserte i vår utvikling. De ser meg og tilrettelegger slik at jeg får jobbe med det jeg synes er spennende»

Les mer

Bård Christian Tveikra
Revisjon, Trondheim


«Som revisor skal man kvalitetssikre den finansielle rapporteringen til virksomheter og sørge for at den er iht. lover og regler, men også mye mer. God revisjon krever at man forstår kunden og dens omgivelser, som betyr at man må forstå kundens bransje, prosesser, risikoer og verdidrivere»

Les mer

Tormod Lauritzen
Regnskap, Oslo


«Fra dag en har jeg fått mye ansvar, frihet og tillit i prosjektene jeg jobber på. Fra å være en ressurs for en prosjektleder har jeg innen kort tid blitt prosjektleder selv på flere prosjekter»

Les mer

Even Berg Hjukse
Regnskap, Oslo


«Regnskap er avdelingen i BDO med størst vekst, det er et dynamisk miljø med mange baller i luften, og ikke minst mange nyansatte. Jeg er på et team hvor jeg trives godt, men her er det åpent for å prøve andre team og bransjer om man vil lære mer om for eksempel eiendom eller rådgivning»

Les mer

Ruth Kristine Langeland Myrvågnes
Utredning og Analyse, Oslo


«Jeg blir hørt og lagt merke til, og vi nyutdannede blir ansett som å ha veldig mye og sterk kompetanse, så jeg føler jeg har bidratt fra dag én»

Les mer

Niklas Langerød
Transaksjonsrådgivning, Oslo


«Mulighetene i avdelingen er mange og vi jobber med prosjekter innen blant annet due diligence, verdsettelse og M&A. Kundebasen inkluderer alt fra små og mellomstore bedrifter til børsnoterte konsern i Norge og internasjonalt. Dette gir et betydelig læringsutbytte ettersom det er store variasjoner innen hva disse aktørene fokuserer på og ønsker av oss»

Les mer

Julie Rønne
Management Trainee, Oslo


«Utviklingsmulighetene i BDO er uendelige. Som ansatt blir man tidlig oppfordret til å tenke nytt, engasjere seg og ta initiativ til å teste og lære seg nye ting. Gjennom utviklingsplaner og målsettinger er man med på å forme sin egen utvikling, og til syvende og sist er det bare opp til en selv å ta initiativ til å utforske og gripe de mange mulighetene som eksisterer i BDO.»

Les mer

Sondre Ovnerud og Bjørn-Petter Finstad
Management Trainees, Oslo


«Fordelen med å være ansatt i et kompetansehus som BDO er nettopp de mulighetene det gir deg. BDO har et bredt spekter av tjenesteområder med et mangfold av mennesker med ulik kompetanse som gjør at man har mulighet til å utvikle seg i den retningen man selv ønsker.»

Les mer

Anette Walaker Hansen
Advokattjenester, Oslo


«Arbeidsdagene er varierte, utfordrende og spennende. Foreløpig har jeg arbeidet ganske bredt innenfor skatt- og selskapsrett, og jobber med alt fra omorganisering av konserner til enkeltstående skattespørsmål fra klienter og revisorer»

Les mer

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]