Marte Ryen, Samfunns- og forretningsutvikling

Hvorfor søkte du jobb hos BDO?

Etter deltakelse på flere karrieredager og bedriftspresentasjoner fremsto BDO som et utrolig bra sted å starte min arbeidskarriere. BDO fokuserer på små og mellomstore bedrifter. Dette gir meg mulighet til å få innsikt i store deler av kundens organisasjon og føle at jeg er med på å påvirke og hjelpe bedriftene med sine mål. Jeg hadde flere venner som kunne fortelle om BDO som et selskap i vekst som gir de nyansatte muligheter til å påvirke og ha en mening. Dette inntrykket har ikke endret seg. 

 

Hvordan har din første tid i BDO vært?
Kjempespennende, lærerikt og gøy. Til tross for en kjip start med korona, fikk jeg mye oppfølging og det var tilrettelagt for at vi som nyansatte skulle få en så god oppstart som mulig. Det har alltid vært lav terskel for å spørre mine kollegaer om hjelp. Jeg har fått arbeidet med utrolig mange ulike kunder og prosjekter i ulike bransjer. I tillegg har der sosiale vært utrolig bra. 

 

Hvordan er det å jobbe i rådgiving, Samfunns- og Forretningsutvikling (SFU)?

Som rådgiver blir jeg kastet ut i nye utfordringer nesten hver dag. Jeg lærer noe nytt hele tiden og ingen dager er like. Jeg har fått jobbe med både store og små prosjekter, og fått masse ansvar. Samfunns- og forretningsutvikling arbeider innenfor mange bransjer, og jeg har fått testet meg innenfor blant annet bank og finans, offentlige sektor, bygg og anlegg. Jeg føler at jeg blir hørt i BDO, og at jeg får store muligheter til å påvirke min egen arbeidshverdag slik at jeg får jobbe med de prosjektene jeg har mest lyst til. 

 

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO?

Så mange som jeg våger å spørre om! Jeg ble fort interessert i bærekraftig utvikling i BDO. Ved å vise min interesse har jeg fått bistå på utrolig mange kule prosjekter innenfor bærekraft, samt at jeg har blitt utnevnt som en av BDOs bærekraftsambassadører. Jeg har fått holdt bærekraftsworkshops for store forsamlinger både internt og eksternt, i tillegg til at jeg har fått bidratt til å utvikle nye konsepter innenfor bærekraft for BDO. 

 

Hva er det beste med å jobbe i BDO?

Det er det utrolig gode arbeidsmiljøet! Så mange hyggelige mennesker som bidrar til at hver dag blir gøy. Det arrangeres så mange sosiale og sporty arrangementer, med alt fra vinlotteri, kakefredager, fellestreninger eller lønningspils. Utenom arbeidsmiljøet vil jeg trekke frem at jeg som nyansatt blir hørt på og får det ansvaret jeg ønsker. Jeg føler at folk som jobber i BDO virkelig er stolt av sin arbeidsplass. 
 

Marte Ryen