Thea Nystad Prøsch, Risk Advisory Services, Oslo

Hvorfor søkte du hos BDO?

Jeg hadde et utrolig godt inntrykk av selskapet etter å ha deltatt på flere bedriftspresentasjoner og karrieredager. Det gode inntrykket jeg hadde viste seg å være kun et lite innblikk i den fantastiske kulturen som eksisterer i BDO. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg startet i BDO. Fokuset BDO har på menneskene og at man skal ha det gøy på jobb er noe jeg setter høyt. BDO har kunder innenfor mange ulike segmenter og er av ulik størrelse. Dette gjør at jeg får være med å hjelpe kundene med å nå sine mål. 

 

Hvordan har din første tid vært i BDO?

Min første tid i BDO har overgått alle forventninger. De to første ukene blir man som nyansatt del av BDOs onboardingsprogram, CAMP BDO. Her blir man både godt kjent med BDO som selskap, men også menneskene som jobber i firmaet. Fra første stund har jeg fått være med på morsomme prosjekter, samtidig som jeg tidlig har fått mye ansvar. Jeg har hele tiden blitt utfordret til å komme med mine meninger og synspunkter. Jeg opplever at man som ny i BDO blir hørt og at innspill til videreutvikling tas imot med glede. Til tross for at jeg startet under covid-19 har jeg fått deltatt på mange sosiale arrangementer, som tur til Norefjell, skiteknikkurs, ulike felles treningsøkter og lønningspilser. 

 

Hvordan er det å jobbe i rådgivning, RAS?

Det er utrolig lærerikt og gøy! RAS er en avdeling som består av et enormt spekter av fagbakgrunner og kompetanse. I RAS blir du en del av et av landets ledende fagmiljøer innen sikkerhet, informasjonssikkerhet, personvern, compliance og gransking. Jeg jobber som regel på flere prosjekter parallelt, noe som gjør at jeg har en svært variert arbeidshverdag. Ved å delta i flere ulike prosjekter samtidig får jeg mulighet til å samarbeide med mange forskjellige mennesker, som gjør at jeg lærer utrolig mye av mine kolleger. Jeg har tidlig fått mulighet til å påvirke hvilke prosjekter jeg er med på og fått mulighet til å utfordre meg selv hele veien. 

 

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO?

Det er opp til enhver å avgjøre! Du får mulighet til å påvirke og være med på å bestemme hvilken retning du ønsker å utvikle deg i. Du blir del av et selskap i sterk vekst hvor du får bryne deg på utallige utfordringer og vil få en bratt læringskurve. 

 

Hva er det beste med å jobbe i BDO?

Det beste med å jobbe i BDO er folkene! Kulturen er unik, og det verdsettes i større grad at man spiller hverandre gode enn at man kun skal fokusere på egen karriere. Jeg ønsker også å trekke frem den enorme kompetansen som eksisterer i BDO. Det er gøy å jobbe et sted hvor du blir inspirert av dine kolleger! 
 

Thea Nystad Prøsch