Muligheter for studenter

BDO og studenter

For deg som er underveis i utdanningen din tilbyr vi flere muligheter for at du skal bli kjent med oss, og vi med deg. Vi deltar på karrieredager, holder bedriftspresentasjoner og andre arrangementer hvor vi inviterer studenter til å bli bedre kjent med oss.  

Som student har du også mulighet til å jobbe i BDO. Vi tilbyr blant annet deltidsjobber og summer internship. For deg som går studerer master i Regnskap og Revisjon tilbyr vi også stipend under studiene.  

 

Summer Internship

Ser du etter en utfordrende, morsom og lærerik sommerjobb? Da er vårt summer internship noe for deg. Hver sommer tar vi imot studenter som går 4. året på studiet til vårt kontor i Oslo.   

Summer Internshipet gir deg en unik mulighet til å bygge bred og sterk erfaring ved siden av studiene og få kjennskap til et av Norges største rådgivning- og revisjonsselskap. Som Summer Intern i BDO vil du først jobbe 3 uker i revisjon, før det følger en tre ukers sommerferie. Deretter vil du jobbe tre nye uker i en av våre øvrige avdelinger. I begge periodene vil du få ansvar for prosjekter og kundeoppdrag. Du vil hele veien få god veiledning og støtte, og ikke minst muligheten til å bli kjent med mange BDOere. Våre interns jobber også sammen om en problemstilling som avslutningsvis blir presentert foran en fullsatt sal.  

Søknadsfristen for Summer Internshippet gjøres tilgjengelig her i månedene august-september.  

Vil du vite mer om hvordan det er å være Summer Intern i BDO? Les hvordan våre Summer Interns i 2020 opplevde sin tid i BDO her!

Summer interns i BDO 2020

 

Deltidsjobb for studenter

 

Med en deltidsjobb i BDO får du mulighet til å opparbeide deg relevant erfaring til din videre karriere både i og utenfor BDO. Våre kontorer søker ofte etter studenter som vil jobbe deltid ved siden av studiene. Ledige deltidsstillinger legges ut fortløpende her.

Her kan også abonnere på ledige stillinger eller sende inn en åpen søknad via vår søknadsportal.  

 

Samarbeid på case på Camp BDO

 

MRR-stipend

 

Visste du at du kan søke studiestipend til master i regnskap og revisjon (MRR)?

Alle studenter som har kommet inn på master i regnskap og revisjon (MRR) uavhengig av studiested, og som ønsker fast stilling innen revisjon eller regnskap ved vårt Oslo etter endt studie, kan søke om studiestipend. 

 

Hvordan søker du?

Søknadsfrist for MRR-stipend gjøres tilgjengelig her i månedene august/september og desember/januar. Søknadsfristen følger våre ordinære søknadsfrister for nyutdannede. Hold utkikk etter stillingsannonsen «Ledige stigstillinger for nyutdannede», klikk deg inn på annonsen og følg stegene videre. Merk søknaden «Søknad om studiestipend til MRR».  

  

Betingelser 

  • Stipendet utløser en bindingstid til BDO på 2 år 
  • Arbeidssted: Oslo 

 

NM i økonomi

 

BDO fortsetter samarbeidet med Econa og bistår i deres arrangement kalt «NM i Økonomi» som avholdes på vårparten. Dette er en lagkonkurranse som arrangeres ved ulike skoler i hele landet, og økonomistudenter som har studert i minst to år kan delta. Det er en unik mulighet til å til å vise seg frem, til å bygge CV, kompetanse og nettverk - til å skille seg litt ut! Gjennom NM i økonomi får du smakebit på arbeidslivet gjennom teamarbeid og caseløsning av reelle problemstillinger. Det er også en nyttig forberedelse til både jobbintervjuet og til jobbhverdagen som venter. 

Hvis du synes dette høres interessant ut, følg med på informasjon som kommuniseres på din skole eller ta kontakt med oss på stand. 

 

Team building på Camp BDO

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]