Muligheter for studenter

BDO og studenter

For studenter som er underveis i utdanningen sin tilbyr vi en rekke muligheter til å bli bedre kjent med oss. Vi har blant annet dedikerte skoleteam som jobber tett på skolene vi tradisjonelt rekrutterer flest nyutdannede fra. Vi deltar på karrieredager, og holder bedriftspresentasjoner, hvor vi inviterer studenter til å bli bedre kjent med oss, enten på skolen hvor de er, eller til våre egne kontorer.

Som student har du også mulighet til å jobbe i BDO. Vi tilbyr blant annet deltidsjobber og summer internships.

 

Summer Internship

 

BDO tilbyr et seks uker langt Summer Internship for studenter

Hver sommer tar vi imot summer interns fra 3. eller 4. året på studiet ved vårt kontor i Oslo. Summer Internshipet tilbyr deg en unik mulighet til å bygge bred og sterk erfaring ved siden av studiene og få kjennskap til hvordan et av Norges største konsulentselskaper jobber.

De første tre ukene vil du jobbe innen revisjon, før det følger en tre ukers sommerferie. Deretter vil du jobbe tre nye uker innen enten rådgivning eller strategi- og forretningsutvikling, parallelt med at du jobber med et større internprosjekt for BDO. Alle våre Summer Interns jobber her sammen om en problemstilling som presenteres for ledelsen.

Vil du vite mer om hvordan det er å være Summer Intern i BDO? Les hvordan våre Summer Interns i 2020 opplevde sin tid i BDO her!

Summer interns i BDO 2020

 

Deltidsjobb for studenter

 

Vil du ha relevant erfaring ved siden av studiene?

Våre ulike kontorer søker ofte etter medarbeidere som vil jobbe deltid ved siden av studiene. Dette er et tilbud for deg som studerer enten tredje år på bachelornivå eller første år på masternivå innen en relevant fagretning. Siden studenter er vår fremtid og viktigste rekrutteringsbase, er det gode muligheter for å fortsette fulltid i BDO etter endte studier.

Ledige deltidsstillinger legges ut fortløpende på våre nettsider, og du kan søke ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema.

 

Samarbeid på case på Camp BDO

 

MRR-stipend

 

Visste du at du kan søke studiestipend til master i regnskap og revisjon (MRR)?

Alle studenter som har kommet inn på master i regnskap og revisjon (MRR) uavhengig av studiested, og som ønsker fast stilling innen revisjon eller regnskap ved BDOs kontor i Oslo, kan søke om stipend.

 

Slik søker du

Søknadsskjema gjøres tilgjengelig i oversikten for ledige stillinger hvert år i månedene januar/februar og august/september.

Hold utkikk etter «Ledige stillinger for nyutdannede». Finn din aktuelle skole, klikk deg inn på lenken og følg stegene videre. Merk søknaden «Søknad om studiestipend til MRR».

Vi kaller inn aktuelle kandidater i henhold til standard intervjuprosess i BDO hvor det normalt gjennomføres to intervjurunder.

Dersom du mottar stipend, vil du, som en del av BDO, få faglig støtte og rådgivning gjennom hele studieperioden. Du inviteres også selvsagt til våre sosiale arrangementer.

 

Betingelser

  • Du binder deg til en arbeidsperiode i BDO på 2 år
  • Arbeidssted: Oslo

 

NM i økonomi

 

BDO fortsetter samarbeidet med Econa og bistår i deres arrangement kalt «NM i Økonomi» som avholdes på vårparten. Dette er en lagkonkurranse som arrangeres ved ulike skoler i hele landet, og økonomistudenter som har studert i minst to år kan delta. Hvis du synes dette høres interessant ut, følg med på informasjon som kommuniseres på din skole eller ta kontakt med oss på stand.

 

Team building på Camp BDO

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]