1:

Muligheter for studenter

BDO og studenter

For deg som er underveis i utdanningen din tilbyr vi flere muligheter for at du skal bli kjent med oss, og vi med deg. Vi deltar på karrieredager, holder bedriftspresentasjoner og andre arrangementer hvor vi inviterer studenter til å bli bedre kjent med oss.  

Som student har du også mulighet til å jobbe i BDO. Vi tilbyr blant annet deltidsjobber, summer internship og winter internship. For deg som studerer master i Regnskap og Revisjon tilbyr vi også stipend under studiene.  

 

Summer Internship

Ser du etter en utfordrende, morsom og lærerik sommerjobb? Da er vårt summer internship noe for deg. Hver sommer tar vi imot studenter som går 4. året på studiet til vårt kontor i Oslo.   

Summer Internshipet gir deg en unik mulighet til å bygge bred og sterk erfaring ved siden av studiene og få kjennskap til et av Norges største rådgivning- og revisjonsselskap. Som Summer Intern i BDO vil du først jobbe 3 uker i revisjon, før det følger en tre ukers sommerferie. Deretter vil du jobbe tre nye uker i en av våre øvrige avdelinger. I begge periodene vil du få ansvar for prosjekter og kundeoppdrag. Du vil hele veien få god veiledning og støtte, og ikke minst muligheten til å bli kjent med mange BDOere. Våre interns jobber også sammen om en problemstilling som avslutningsvis blir presentert foran en fullsatt sal.  

Søknadsfristen for Summer Internshippet gjøres tilgjengelig her i månedene august-september.  

Vil du vite mer om hvordan det er å være Summer Intern i BDO? Les hvordan våre Summer Interns i 2020 opplevde sin tid i BDO her!

Summer interns i BDO 2020

 

Winternship i BDO

I revisjon er årsoppgjøret er en travel periode, som strekker seg fra tidlig januar og frem mot sommeren. Samtidig er dette en veldig givende tid hvor vi jobber tett sammen med både kunder og kollegaer. Tempoet er høyt og man lærer masse nytt hver dag. 

Vi søker engasjerte medarbeidere på sitt 4. studieår som har lyst på et winternship i BDO, hvor du får en unik mulighet til å lære mer om hvordan en revisors hverdag ser ut. Du får relevant arbeidserfaring, får muligheten til å bli kjent med selskapet og ikke minst mange av kundene våre.    

Som Wintern i BDO får du jobbe tett med erfarne medarbeidere som tar deg med på spennende revisjonsoppdrag. Noe av revisjonen foregår på hovedkontoret i Oslo, Jessheim eller Lillestrøm, mens andre oppdrag foregår ute hos våre kunder. Vårt Winternship varer i 8 uker og starter opp andre uke i januar. Du jobber minimum 2 dager per uke (10 timer). Vi er fleksible slik at du best mulig får tilpasset arbeidshverdagen mot din arbeidsplan på skolen. I tillegg til jobben som revisor vil du være en del av et sosialt miljø, få en unik innsikt i hva BDO driver med og delta på spennende kurs og foredrag.   

Søknadsfristen for BDOs Winternship gjøres tilgjengelig her i måneden september.  
 

 

Deltidsjobb for studenter

 

Med en deltidsjobb i BDO får du mulighet til å opparbeide deg relevant erfaring til din videre karriere både i og utenfor BDO. Våre kontorer søker ofte etter studenter som vil jobbe deltid ved siden av studiene. Ledige deltidsstillinger legges ut fortløpende her.

Her kan du og abonnere på stillinger. Det vil si at du blir varslet på e-post når det blir lagt ut nye stillinger i BDO. Du kan også sende inn en åpen søknad via vår søknadsportal.

 

Samarbeid på case på Camp BDO

 

MRR-stipend

 

Visste du at du kan søke studiestipend til master i regnskap og revisjon (MRR)?

Alle studenter som har kommet inn på master i regnskap og revisjon (MRR) uavhengig av studiested, og som ønsker fast stilling innen revisjon eller regnskap etter endt studie, kan søke om studiestipend. Stipendet utløser en bindingstid til BDO avhengig av varighet på stipendet. 

Hvis dette er aktuelt for deg, ta kontakt med [email protected]

 

 

NM i økonomi

 

BDO fortsetter samarbeidet med Econa og bistår i deres arrangement kalt «NM i Økonomi» som avholdes på vårparten. Dette er en lagkonkurranse som arrangeres ved ulike skoler i hele landet, og økonomistudenter som har studert i minst to år kan delta. Det er en unik mulighet til å til å vise seg frem, til å bygge CV, kompetanse og nettverk - til å skille seg litt ut! Gjennom NM i økonomi får du smakebit på arbeidslivet gjennom teamarbeid og caseløsning av reelle problemstillinger. Det er også en nyttig forberedelse til både jobbintervjuet og til jobbhverdagen som venter. 

Hvis du synes dette høres interessant ut, følg med på informasjon som kommuniseres på din skole eller ta kontakt med oss på stand. 

 

Team building på Camp BDO

Kristin Høy Lian

Kristin Høy Lian

Leder, rekruttering

 

Kontakt

 

 

Kine Tuchel

Kine Tuchel

Rekruttering

 

Kontakt

 

Helene Maurset

Helene Maurset

Rekruttering

 

Kontakt

 

 
 
 
Marte Ryen

Marte Ryen

Rekruttering

 

Kontakt