• Nyutdannede og studenter

Hvorfor velge BDO

For studenter som er underveis i utdanningen sin tilbyr vi en rekke muligheter til å bli bedre kjent med oss. Vi har egne skoleteam som jobber tett med de skolene vi rekrutterer flest nyutdannede fra.

Traineeprogram

BDO tilbyr et eget program for inntil tre nyutdannede som går over to år. Målet er å utvikle fremtidige ledere og nøkkelpersoner i BDO.

 

Rekrutteringskalender

BDO deltar på en rekke bedriftspresentasjoner og karrieredager. Våre skoleteam og HR-ansatte svarer velvillig på spørsmål du som student måtte ha om det å jobbe i BDO. Ofte er søknadsfristene for studenter og nyutdannede knyttet opp mot bedriftspresentasjoner som vi holder på det enkelte lærested.

Søknadsprosessen og intervjutips

Ledige stillinger i BDO utlyses på våre hjemmesider. Er du under utdanning, vil det være en annonse med søknadsfrist knyttet til de lærestedene vi avholder bedriftspresentasjon eller liknende. I tillegg finnes det en åpen søknad for nyutdannede som du også kan benytte hvis du har gått glipp av søknadsfristen ved ditt lærested eller studerer et sted vi ikke besøker.