BDO i Rørvik

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Rørvik!

BDO i Rørvik er et ledende revisjons- og rådgivningskontor som satser på Namdalen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

I regionen MidtNord har vi kontorer fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

To personer i møte

Møt vår kontorleder i Rørvik

Håkon Romuld er partner i BDO og kontorleder for våre kontorer i Namdalen som ligger i Rørvik, Namsos og Grong.  Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Håkon har mange års erfaring fra revisjon og rådgivning innenfor de fleste bransjer og næringer, både innenfor private selskaper og kommuner. Han har også jobbet mye med omstrukturering og generell bedriftsrådgivning.

Vi bistår deg med digitalisering i Rørvik

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Rørvik og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Rørvik

BDO i Rørvik kjenner de fleste bransjene på Namdalen godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. I Namdalen er vi mange dedikerte ansatte som leverer tjenester innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Folk i aktivitet

BDO heier på lokalsamfunnet i Rørvik

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Rørvik. Det er derfor naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av Rørvik IL Håndball.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.