• BDO i Rørvik

    Revisor, forretningsadvokat, regnskapsfører, rådgiver

Velkommen til BDO i Rørvik

BDO i Rørvik er et ledende revisjons- og rådgivningskontor som satser på Namdalen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon i Rørvik

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Grong er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sann tid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. . Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere i Rørvik

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere hjelper deg dessuten med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 

Illustrasjon av regnskap i Rørvik

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor tidligere «tidstyver» som bokføring av bilag, MVA-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å jbobe med det vi kan best og som har størst verdi for deg som kunde, nemlig rådgivning. Hvordan går det med din bedrift? Hva kan og bør gjøres annerledes for å øke inntjeningen på dine varer og tjenester? Hvordan går du frem for å nå dine mål? Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester i Rørvik

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Oppdals-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Om BDO i Rørvik

Vi kjenner de fleste bransjene på Namdalen godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. I Namdalen er vi 31 ansatte som leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. I tillegg til Rørvik er vi fordelt på kontor i Namsos og Grong. I hele regionen MidtNord er vi rundt 400 ansatte på nærmere 20 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Dessuten har vi et godt samarbeid med de andre 70 BDO-kontorene i Norge, og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser, og kan også tilby våre kunder bred kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning og advokattjenester. 

 


Din samtalepartner

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, og at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift.

 


Møt to av våre ansatte i Rørvik

Håkon Romuld

 

Håkon Romuld

Håkon er partner i BDO og avdelingsleder for våre kontorer i Namdalen som ligger i Rørvik, Namsos og Grong. Han har mange års erfaring fra revisjon og rådgivning innenfor de fleste bransjer og næringer, både innenfor private selskaper og kommuner, og har jobbet mye med omstrukturering og generell bedriftsrådgivning.

 

Ingrid Staven

Ingrid er utdannet statsautorisert revisor og ansvarlig for regnskap i Namdalen. Ingrid har lang erfaring med revisjon og rådgivning og regnskap innenfor de fleste bransjer.

  Bilde av Ingrid Staven


Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor i Rørvik her.

 

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet i Rørvik

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Rørvik. Det er derfor naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av:

  • Rørvik IL Håndball

 


 

Kontakt oss

Vi holder til i Storgata 8 hvor vi har flotte lokaler. Det er gode parkeringsmuligheter ved inngangen.

Velkommen til oss!

 

 

 

Rørvik
Storgata 8
7900  Rørvik
74 60 51 00
veibeskrivelse


Postadresse

 93 Sentrum
7901  Rørvik
Norge
Kontakt oss