• Ski

BDO Ski

 

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Ski, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og sikrer at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og bidrar til å sikre leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av rådigvere

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi kan derfor hjelpe våre kunder med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. 

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap
 

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. I BDO har vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger.

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
 
 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger.  

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 

Om BDO i Ski

BDO har vært til stede i Ski siden høsten 2018. Vi holder til i lokaler i Holtegrenda. Vi kan tilby våre kunder både rådgivnings- og regnskapstjenester. I tillegg har vi tilgang til revisorer og advokater fra andre kontorer i BDO. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og selv om vi har særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og transport, har vi kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Viken: Sarpsborg og Moss. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Dette gir deg trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Ski. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolte av å sponse idrettslag i vår region. Her er en av de vi støtter:

  • Follo Håndball
 
 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Holtegrenda i Ski sentrum. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Hvis du kommer med kollektiv transport er det 3 minutter gange fra jernbanestasjon og bussterminal.

Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!
 

Enter security code:
 Security code

Ski
Holtegrenda 21
1400  Ski
692 04 500
veibeskrivelse


Postadresse

 Holtegrenda 21
1400  Ski
Norge