• BDO i Surnadal

    Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

BDO på Nordmøre - Surnadal

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat eller en rådgiver i Surnadal? BDO satser på Nordmøre og er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma, både i Norge og lokalt på Nordmøre. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Ditt lokale kontor på Nordmøre 

Vi kjenner de fleste bransjene på Nordmøre godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjon- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. På Nordmøre er vi rundt 40 ansatte som leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. I tillegg til Surndal er vi er fordelt på kontor i Kristiansund, SunndalAure og Averøy. I hele regionen MidtNord er vi rundt 400 ansatte på nærmere 20 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Dessuten har vi et godt samarbeid med de andre 70 BDO-kontorene i Norge, og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser, og kan også tilby våre kunder bred kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning og advokattjenester.

1. september 2020 slo vi oss sammen med Nordmøre Revisjon AS, du kan lese mer om det her.
 

 

Vi bistår deg med:

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Surnadal setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy kvalitet. Mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor tidligere «tidstyver» som bokføring av bilag, MVA-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å jobbe med det vi kan best og som har størst verdi for deg som kunde, nemlig rådgivning. Hvordan går det med din bedrift? Hva kan og bør gjøres annerledes for å øke inntjeningen på dine varer og tjenester? Hvordan går du frem for å nå dine mål? Mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance. Mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Forretningsjuss og skatterett 

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Surnadal-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Mer om våre advokattjenester her.

 

 


 

Din samtalepartner i Surnadal

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift. 

 

Møt en av våre ansatte:

 

Thomas Bjørseth 

Før BDO jobbet Thomas hos Nordmøre Revisjon siden 1993 (som partner siden 1998). Han er utdannet ved NHH og har lang erfaring fra revisjonsbransjen. Thomas  arbeider i tillegg mye med økonomisk rådgivning, spesielt innenfor endring av selskapsstrukturer som fusjoner og fisjoner. 

Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor i Surnadal her

 


 

Kontakt oss

BDO i Surnadal holder til sentralt på Skei, i hyggelige Landbrukshuset, i Svartvassvegen 2, 3.etasje. Kontoret har enkel tilgang og det er gode parkeringsmuligheter.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale via skjemaet under, så hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

 

 

Surnadal
Svartvassvegen 2
6650   Surnadal
veibeskrivelseKontakt oss