BDO i Surnadal

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Surnadal!

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat eller en rådgiver i Surnadal? BDO satser på Nordmøre og er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma, både i Norge og lokalt på Nordmøre. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

Vi kjenner de fleste bransjene på Nordmøre godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjon- og regnskapsfaget. BDO er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Surnadal

Thomas Bjørset er en av våre ansatte i Surnadal. Her kan du bli litt bedre kjent med han. 

Før BDO jobbet Thomas hos Nordmøre Revisjon siden 1993 (som partner siden 1998). Han er utdannet ved NHH og har lang erfaring fra revisjonsbransjen. Thomas  arbeider i tillegg mye med økonomisk rådgivning, spesielt innenfor endring av selskapsstrukturer som fusjoner og fisjoner.

Vi bistår deg med digitalisering i Surnadal

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Surnadal og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.