• BDO i Tromsø

    Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

BDO Tromsø

Ser du etter en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat i Troms? BDO i Tromsø er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i Nord-Norge og i landet forøvrig. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet å nå sine mål. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes.

 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Tromsø setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til attestasjonstjenester. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Våre rådgivere i Tromsø hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskapsbyrå

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Vi har mange dyktige regnskapsførere i Tromsø med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Tromsø-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor i Tromsø

BDO etablerte kontoret i Tromsø i 2015 og har siden da vokst til å bli et av de ledende miljøene innen revisjon og rådgivning med hele 25 ansatte per mai 2020. Vi har i løpet av disse årene ansatt mange erfarne revisorer, regnskapsførere og rådgivere og vi har dermed god kjennskap til det lokale næringslivet. BDO i Tromsø jobber tett med ulike virksomheter i hele Nord-Norge. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer. Kontoret i Tromsø har også planer om videre vekst fremover.

En annen fordel for deg som kunde av BDO er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt vår kontorleder

 

BDO i Tromsø har 25 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Kim-Are Dønland er kontorleder i Tromsø og regionleder for regnskap i Tromsø, Bodø, Narvik, Harstad og Mo i Rana. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

 

Kim-Are har bred erfaring innen regnskap og rådgivning for en rekke foretak innenfor ulike bransjer. Fra tidligere har Kim-Are vært daglig leder i Regnskap Nord-Norge før han i 2017 ble ansatt som tjenesteleder ved BDO`s kontor i Tromsø og i juni 2019 ble han forfremmet til partner og kontorleder. Gjennom jobben i BDO og Regnskap Nord-Norge har Kim-Are skaffet seg bred erfaring innen ledelse, endringsprosesser, effektivisering av arbeids- og økonomiprosesser for ett bredt spekter av bransjer. 

Kim-Are er på fritiden en flittig bruker av fjellene i Tromsø. Om sommeren kan du møte på han gående eller løpende i fjellsida og om vinteren er det gjerne toppturer med randonee-ski det går i. Han trener i tillegg til Triathlon og er derfor en hyppig gjest på Tromsøbadet og Sats.

Ser du etter noen andre fra Tromsø-kontoret? Kontakt oss gjerne eller så finner du noen av våre andre ansatte her.

 


 

Les om noen av våre kunder:

Bilde av Tromsø-bedriften Taras sine logo

 

Satte alle kluter til for å redde butikken

Da kundegrunnlaget forsvant over natta under korona-krisa, sluttet lokalbefolkningen lojalt opp om butikken. Bestillingene begynte å renne inn for Taras som nå leverer hjem til tromsøværingene. Les historien her.

 BDO heier på lokalsamfunnet i Tromsø

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Tromsø. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Tromsø. Vi reviderer blant annet fotballklubben Tromsø IL og har losjer hos de. Vi er også stolt sponsorer av Tromsø Håndball klubb og Gatemagasinet virkelig. 
 


 

Kontakt oss

 

Vi holder til i flotte lokaler sentralt i Tromsø by - i Kystens Hus. Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Tromsø
Stortorget 1, Kystens hus
9008  Tromsø
23 11 91 00
veibeskrivelse


Postadresse

 290
9253  Tromsø
Norge
Kontakt oss