1:
  • Korona og forretningsstyring

    Nyttig informasjon om hvordan håndtere konsekvensene av koronapandemien

Oppdatert på støtteordninger og tiltak

Som følge av koronapandemien er det innført en rekke støtteordninger og tiltak for å avhjelpe negative konsekvenser for bedrifter og personer. Det er ikke lett for virksomheter å ha oversikt over disse. Vi har derfor listet opp under hvilke nettsider som gir deg best oversikt.

BDOs fageksperter har utarbeidet en rekke bloggartikler knyttet til forretningsstyring og kompensasjonsordninger for næringslivet under og etter pandemien. Besøk vår blogg for å lese mer.

Og husk at du alltid kan ta kontakt med din rådgiver eller ditt lokale BDO-kontor ved spørsmål. Du finner en oversikt over alle våre kontorer her.

 


 

Bilde som illustrerer en dame


Koronatiltak for næringslivet

Revisorforeningen gir på sine nettsider oversikt over koronatiltak for næringslivet.

Få oversikt her.

 

Bilde som illustrerer penger


Skatt og avgift

Skatteetaten har laget en samlet oversikt over endringer i satser, avgifter, regler og frister knyttet til skatt og avgift.

Se endringene her.

 

 


 

Vi bistår deg

Koronakrisen vil påvirke norsk nærings- og samfunnsliv i lang tid fremover. Hvordan påvirket pandemien dine ansatte og din virksomhet? Og vet dere nå hvordan dere kan håndtere neste krise bedre? Å evaluere håndtering av koronapandemien kan gjøre din virksomhet bedre rustet. Les mer om vår evalueringstjeneste her.