Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • FAQ Kompensasjonsordningen

FAQ Korona og kompensasjonsordningen

I forbindelse med lanseringen av kompensasjonsordningen har vi utarbeidet en oversikt som tar for seg en rekke sentrale spørsmål av betydning for deg som ønsker å søke om kompensasjon. Oversikten er alfabetisk sortert ut fra nøkkelord. Det bemerkes at dette ikke er en uttømmende liste, men svar på spørsmål som vi anser som sentrale og nyttige for deg som rammes av korona-pandemien.

Ansatte
Faste kostnader
Konsern
Leasing
Omsetningsfall
Periodisering
Pålagt å stenge
Sesongbasert virksomhet
Underskuddsselskap/begrensninger i tilskuddet
 

NB! Vi gjør oppmerksom på at ordningen gjelder nytt regelverk og at det per i dag foreligger begrenset med veiledning utover det som følger av forskriften og ligger i søknadsportalen. Svarene i FAQ er gitt etter beste skjønn på tidspunktet spørsmålet ble stilt. Vi tar forbehold om at det kan komme avklaringer, presiseringer og endringer som kan påvirke konklusjonene.