Kundeportal

Sikker dokumentdeling mellom deg som kunde og oss i BDO

Kundeportalen i BDO

Kundeportalen er en plattform for sikker dokumentdeling mellom deg som kunde og oss i BDO. Kundeportalen forenkler samarbeidet mellom deg og ditt BDO-team, og legger til rette for kommunisering og tildeling av oppgaver i en og samme plattform.  

Portalen er en web-basert løsning, som betyr at du har tilgang til portalen hvor du enn du befinner deg -  og at den er lett å ta i bruk. 


Tilgang til kundeportalen

For å få tilgang til kundeportalen må du være kunde hos oss i BDO. Vil du ta i bruk kundeportalen sammen med ditt BDO-team? Ta kontakt med din hovedkontakt i BDO eller send en henvendelse til portalsupport@bdo.no

 

Nyttig informasjon

Vi benytter oss av to-trinnsverifisering for innlogging i kundeportalen. Dette gjør portalen til en sikker plattform. Med to-trinnsverifisering logger du deg inn med ditt passord i tillegg til en kode du enten mottar på sms, telefonsamtale, e-post eller ved bruk av Microsoft sin autentifiserings-app.

Vi anbefaler å benytte Google Chrome eller Firefox som nettleser når dere bruker portalen. 

 

Brukerveiledninger

 

Spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende bruk av kundeportalen ta gjerne kontakt med oss på portalsupport@bdo.no. Vi ser frem til å høre fra deg!