Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Kundeportal

Kundeportalen legger til rette for god digital samhandling mellom deg som kunde og oss i BDO. Portalen er enkel å ta i bruk. Den legger til rette for deling av dokumenter og oppfølgning av oppgaver. Portalen er sikker og lett tilgjengelig.


Kom i gang

For å få tilgang til kundeportalen må virksomheten du representerer være kunde hos oss i BDO. Du kan gå frem på to måter for å få tilgang. Du kan ta kontakt med teamet du jobber sammen med fra BDO eller du kan melde din interesse ved å klikke nederst på siden.


Når vi har behandlet din forespørsel vil du motta en invitasjon på e-post. Sammen med invitasjonen vil du motta instrukser og veiledninger, og det er viktig at du setter deg inn i dette før du logger på første gang. Vi anbefaler å benytte Chrome eller Firefox som nettleser, fordi vår erfaring er at Internet Explorer og Microsoft Edge kan gi redusert brukerfunksjonalitet. 


Passord

I dokumentet «Invitasjon og førstegangspålogging» finner du også informasjon om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.


Spørsmål

Har du spørsmål til oss vedrørende bruk av kundeportalen gjerne kontakt med oss på [email protected]. Vi ser frem til å høre fra deg!
 

Bestill tilgang