Kundeportal

Kundeportalen legger til rette for god digital samhandling mellom deg som kunde og oss i BDO. Portalen er enkel å ta i bruk. Den legger til rette for deling av dokumenter og oppfølgning av oppgaver. Portalen er sikker og lett tilgjengelig.


Kom i gang

For å få tilgang til kundeportalen må virksomheten du representerer være kunde hos oss i BDO. Du kan gå frem på to måter for å få tilgang. Du kan ta kontakt med teamet du jobber sammen med fra BDO eller du kan melde din interesse ved å klikke nederst på siden.


Når vi har behandlet din forespørsel vil du motta en invitasjon på e-post. Sammen med invitasjonen vil du motta instrukser og veiledninger, og det er viktig at du setter deg inn i dette før du logger på første gang. Vi anbefaler å benytte Chrome eller Firefox som nettleser, fordi vår erfaring er at Internet Explorer og Microsoft Edge kan gi redusert brukerfunksjonalitet. 


Passord

I dokumentet «Invitasjon og førstegangspålogging» finner du også informasjon om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.


Spørsmål

Har du spørsmål til oss vedrørende bruk av kundeportalen gjerne kontakt med oss på [email protected]. Vi ser frem til å høre fra deg!
 

Bestill tilgang