Marte Bjelland

Trainee, Oslo

Hvorfor søkte du deg til BDO?
For meg var valget veldig enkelt. Jeg hadde tidligere et internship i BDO, og visste at det var BDO jeg ville jobbe i. Jeg har alltid likt at BDO er utfordrere i bransjen, at de har et sterkt fokus på de unge, og at vi blir hørt og får ansvar fra dag én.

Hvordan har din første tid i BDO vært?
Jeg har hatt en helt fantastisk start i BDO. Det har vært utrolig moro, mye å lære og mye som er nytt. Vi startet med to uker i Kitzbühel før vi nesten gikk rett videre til Beitostølen med hele selskapet. Tilbake på prosjektet var det rett ut i prosjekter, samtidig som vi trainee-ene jobber med et stort traineeprosjekt. Heldigvis har jeg min egen fadder som veileder og støtter meg underveis, og jeg har alltid hyggelige kolleger rundt meg jeg kan få hjelp av om jeg trenger det. Ellers liker jeg at vi har Meat Free Mondays i kantinen, egne kaffeansvarlige på avdelingen, og kakefredager!

Hvordan er det å jobbe som trainee?
Arbeidshverdagen som trainee er både travel og svært variert! Som trainee rullerer man mellom tjenesteområdene, og jeg har jobbet i både regnskap, revisjon og rådgivning. Nå jobber jeg med bærekraftig utvikling, et nytt og viktig tjenesteområde i BDO, hvor vi bistår selskaper med å utrede og implementere FNs bærekraftmål i deres virksomhet og strategi. Innen revisjon har jeg selskaper innen eiendom, PR, logistikk, og et kunstgalleri i porteføljen min. Jeg liker veldig godt å få komme så tett på kunden som jeg får i BDO. 

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO? 
Utvikling tas virkelig på alvor i BDO, og jeg får være med å forme den selv. Vi har også BDO Akademiet og Camp BDO i Kitzbühel. Det var for øvrig en fantastisk gøy tur, med mye sosialt utenom kursingen. Allerede første dag på kontoret satte jeg opp en individuell utviklingsplan. Vi blir oppfordret til å følge våre egne interesser og være ambisiøse, og vi elsker hårete mål. Ved å være litt frempå og ta ansvar åpner det seg mange muligheter!

Hva er det beste med å jobbe i BDO?
Det er vanskelig å svare på, for det er så mye! Men det beste er nok alle mulighetene jeg har her, og folkene. Noe av det som tiltrakk meg til BDO var inntrykket av en flat struktur og et kjempegodt arbeidsmiljø. Vi har en kultur hvor alle vil at alle skal lykkes og ha det gøy på jobb. Og jeg føler allerede nå at når jeg går på jobb, er det vennene mine jeg møter på kontoret. I BDO blir man også hørt, og er man engasjert blir man tatt med på ting. Det er virkelig en kultur hvor alle gir av selv, og hvor man kan nå langt ved å vise initiativ og engasjement.

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]