Ruth Kristine Langeland Myrvågnes

Utredning og Analyse, Oslo

Hvorfor søkte du jobb hos BDO?
Jeg søkte meg til BDO fordi de gjorde et godt inntrykk på bedriftspresentasjoner. Jeg fikk inntrykk av at BDO var sporty og jordnære, og at det var et godt sosialt miljø. Jeg fikk raskt en god magefølelse på at dette var riktig sted for meg. Det er mye som er likt i bransjen, men dette føltes veldig riktig. BDO tilbyr spennende tjenesteområder og store muligheter for å spesialisere seg og jobbe på varierte prosjekter.

Hvordan har din første tid i BDO vært?
Starten har vært kjempebra. Vi dro to uker til Kitzbühel, som var fantastisk lærerikt og gøy. Her fikk vi en innføring i alt BDO driver med, og ble kjent med de 150 andre nyansatte. Tilbake i Oslo var det rett ut i prosjekter. Jeg blir hørt og lagt merke til, og vi nyutdannede blir ansett som å ha veldig mye og sterk kompetanse, så jeg føler jeg har bidratt fra dag én.

Hvordan er det å jobbe med utredning og analyse?
Å jobbe med utredning og analyse er veldig spennende, og vi har ulike prosjekter mot offentlig sektor og veldedige organisasjoner. Nå jobber jeg på prosjekter som omhandler leverandørkontroll, tilskuddskontroll og forsikringsoppgjør. Jeg har spennende og varierte dager, som er veldig gøy. Jeg styrer arbeidsdagen mye selv, og fordeler arbeidsuken min på de ulike prosjektene, eller markedsarbeid om jeg har ledig tid.

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO? Hva ønsker du å gjøre?
Målet mitt er å få en bred kompetanse, ettersom jeg ønsker å spesialisere meg. Jeg har fulgt min egen utviklingsplan fra starten og får styre denne selv. Jeg får også guiding underveis til å velge kurs, sertifiseringer, arbeidsoppgaver og tjenesteområder. Det er gode muligheter til å jobbe og bygge nettverk på tvers av avdelinger og kontor.

Hva er det beste med å jobbe i BDO?
Folka! Det er en god "vibe" her. Og magefølelsen jeg fikk av BDO stemmer. Folkene her er jordnære, og døren er alltid åpen for hva enn det skulle være. Det er en åpen og inkluderende kultur, vi har alltid felleslunsj og folk har et forhold til deg allerede før du begynner i jobben. Vi er også flinke til å gjøre sosiale ting sammen. BDO er rett og slett fantastisk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]