Ruth Kristine Langeland Myrvågnes

Utredning og Analyse, Oslo

Hvorfor søkte du jobb hos BDO?

Jeg søkte på en stilling hos BDO fordi de gjorde et godt inntrykk, blant annet på bedriftspresentasjoner gjennom studietiden. De solgte seg inn som sporty og jordnære, i tillegg til at de kunne tilby spennende kunder og prosjekter. Jeg fikk også inntrykk av at det var et svært godt sosialt miljø, og jeg fikk rett og slett en magefølelse om at BDO var riktig sted for meg. BDO tilbyr spennende tjenesteområder og store muligheter innad til både å spesialisere seg og jobbe på varierte prosjekter.

 

Hvordan har din første tid i BDO vært?

Det er kjempegøy, og starten har vært kjempebra. Vi dro to uker til Kitzbühel, som var fantastisk lærerikt og gøy. Her fikk vi en innføring i mye av det BDO driver med, og ble kjent med de andre nyansatte før vi kom tilbake til Oslo. I avdelingen legges det opp til at man skal komme tidlig på prosjekter, så det har vært lite dødtid. Jeg fikk likevel litt tid til å bli kjent med ting, så det har vært en veldig passelig start. Jeg opplever å bli hørt, og at vi nyutdannede blir ansett som svært verdifulle og kompetente. 

 

Hvordan er det å jobbe med utredning og analyse?

Å jobbe med utredning og analyse er veldig spennende, og vi holder på med mange ulike prosjekter, spesielt inn mot offentlig sektor og veldedige organisasjoner. Nå jobber jeg på flere forskjellige prosjekter, alt fra kvalitetssjekking av at selskaper følger arbeidsmiljøloven til verdivurderinger i forbindelse med forsikringsoppgjør. Man kan også være med på å skrive tilbud på prosjekter man synes er interessante. Dette gjør at jeg har spennende og varierte dager. Jeg styrer arbeidsdagen ganske mye selv, og fordeler arbeidsuken min på de ulike prosjektene, og jobber med markedsarbeid om jeg skulle ha ledig tid.

 

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO? Hva ønsker du å gjøre?

Målet mitt er å få en bred kompetanse de første årene, for deretter å spesialisere meg når jeg finner ut hvilke områder jeg liker best. Vi har møter hver mandag, hvor man kan melde sin interesse i å delta på ulike prosjekter og oppgaver, samt melde fra om man har ledig tid til å hjelpe andre eller om man kan trenge hjelp selv. BDO er opptatt både av min personlige utvikling og hva jeg kan bidra med her og for kunden. Jeg har laget min egen utviklingsplan sammen med personalansvarlig, som hjelper meg å nå målene mine. Det er i tillegg gode muligheter til å jobbe og samarbeide med andre avdelinger og kontor, for eksempel får jeg mulighet til å jobbe fra et lokalkontor på hjemstedet mitt når jeg besøker familien, og mulighet til å delta på prosjekter med andre avdelinger eller i andre regioner.

 

Hva er det beste med å jobbe i BDO?

Folka! Det er en god "vibe" her. Og magefølelsen jeg fikk fra BDOs bedriftspresentasjoner stemmer. Folk i BDO er jordnære, og døren er alltid åpen for hva enn det skulle være. Det er en åpen og inkluderende kultur, vi spiser lunsj sammen på tvers av stillingsnivå, og det finnes mye sosiale aktiviteter utenom arbeidstiden. Jeg kunne ikke vært mer heldig og fornøyd. BDO er rett og slett fantastisk!

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]