1:

Tormod Lauritzen

Systemkonsulent, Regnskap, Oslo

Hvorfor søkte du jobb i BDO?  

Jeg søkte meg til BDO fordi jeg kjente flere som allerede jobbet i BDO som snakket positivt om miljøet, selskapet, Camp BDO og programmet de har for sine nyansatte. I tillegg ønsket jeg å jobbe i et anerkjent internasjonalt kompetansehus som satset på digitalisering. Da jeg fikk muligheten til å jobbe med å forme og ta i bruk fremtidens arbeidsverktøy var det ikke vanskelig.  

 

Hvordan har din første tid i BDO vært?  

Spennende! Den første tiden besto av 2 uker til Kitzbühel hvor vi hadde ulike kurs, sosiale arrangementer og aktiviteter. Oppholdet var svært lærerikt og ga en god mulighet til å bli kjent med de andre nyansatte på tvers av tjenesteområder og kontorer.  

Tilbake på kontoret etter Camp BDO har jeg blitt satt på større og mindre prosjekter. Fra dag en har jeg fått mye ansvar, frihet og tillit i prosjektene jeg jobber på. Fra å være en ressurs for en prosjektleder har jeg innen kort tid blitt prosjektleder selv på flere prosjekter.  

 

Hvordan er det å jobbe som systemkonsulent?  

Å jobbe i BDO Digital og med system er et av de smarteste valgene jeg har gjort hittil i min karriere.  

BDO Digital er et relativt nytt satsningsområde som er i stor vekst, noe som gjør det ekstremt spennende å jobbe her. Som systemkonsulent jobber man prosjektbasert, noe som gir variasjon i arbeidsmengde og tempo. Man har mulighet til å jobbe med kunder i alle størrelser og bransjer. I tillegg til en stor variasjon i kunder jobber man med de fleste avdelingene i BDO, noe som gjør at man blir godt kjent rundt i organisasjonen.  

 

Hvilke muligheter har du i BDO? 

Ettersom jeg jobber i en avdeling i stor vekst finnes det et hav av muligheter. Mine nærmeste ledere gir meg i stor grad mulighet til å forme min egen «CV» av prosjekter og fagområder jeg ønsker å fokusere på. Dette gir gode rammer for utvikling og selvstendighet ved at jeg tar egne valg underveis.  

 

Hva er det beste med å jobbe i BDO?  

Det beste må å jobbe i BDO er folkene! Hvis man begynner å jobbe her blir man en del av et ungt og dynamisk miljø, hvor folkene du møter er inkluderende, jordnære og fremoverlente. Man møter mennesker som ser og hører deg fra dag en, og gir deg både rom og mulighet for faglig og personlig utvikling. 

Bilde av Tormod Lauritzen