Vibeke Jensen

Regnskap, Trondheim

Hvorfor søkte du jobb i BDO?
Jeg søkte jobb i BDO fordi jeg kjente noen som allerede jobbet som sa at miljøet var veldig bra. I tillegg ønsket jeg å jobbe i global og anerkjent bedrift. Jeg tenkte også at dette var en arbeidsplass hvor jeg kunne få mange spennende utfordringer, og ny kunnskap og kompetanse til å utvikle meg videre.

Hvordan har din første tid i BDO vært?
Jeg ble veldig godt tatt imot og har mange flinke ansatte rundt meg. Det hele startet med kurs på Camp BDO og to uker i Kitzbühel. Her ble vi utfordret hver dag og lærte utrolig mye, og ble kjent med de andre nyansatte som startet i BDO. Dagene på kontoret har vært lærerike, jeg blir utfordret på mange områder og fikk fort mine egne kunder. I tillegg har jeg fått tett og god oppfølgning fra fadderen min. Jeg har lært utrolig mye på kort tid!

Hvordan er det å jobbe som regnskapskonsulent?
Som regnskapskonsulent får man bryne seg på mange ulike oppgaver, både foran skjermen og ute hos kunde. Vi jobber i ulike team og samarbeider tett med ulike rådgivningsavdelinger. Jeg jobber mest med start-ups og vekstselskaper som holder på med mye interessant. Det er også veldig spennende å ta del i digitaliseringen og utviklingen som skjer innenfor regnskap, hvor for eksempel robotisering og automatisering forbedrer hverdagen vår. 

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO?
Regnskapsavdelingen i BDO blir bare større og større, og vi er et selskap som leder an i den nyeste utviklingen, som er positivt både for selskapet og min egen utvikling. For min egen del vil jeg fokusere på å bli utvikle meg faglig innen regnskap og å jobbe tettere på rådgivningsavdelingen og de ulike bransjene de retter seg mot. I BDO er det veldig opp til den enkelte å velge hva de vil gjøre, og det er gode rammer for at vi får utvikle oss i den retningen vi ønsker.

Hva er det beste med å jobbe i BDO?
Det beste med å jobbe i BDO er at man aldri blir utlært. Det er hele tiden noe nytt man kan sette seg inn i og utrolig gode muligheter internt i bedriften til å alltid strekke seg til å bli bedre og jobbe innenfor ulike områder. Avdelingene jobber på tvers av hverandre og det er et stort fokus på læring her. Det er også et godt og sporty miljø, med mye man kan være med på utenfor jobb, som flere turer og sosiale arrangement.

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
rekrutt[email protected]