• BDO i Trondheim

    Om vårt kontor

Om Trondheim

Ditt lokale kontor i Trondheim

BDO har vært representert i Trondheim siden …. og i sin nåværende form etter fusjonen med Inter Revisjon i 2012. Siden sommeren 2014 har vi hatt kontorer i sjuende etasje i Lerkendal næringspark. Her er vi i dag 200 medarbeidere som betjener alle de fire tjenesteområdene i BDO; revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester. Trondheimskontoret er også senter for region MidtNord i BDO som omfatter 400 medarbeidere på 16 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Bare de færreste av kontorene kan tilby alle fire tjenesteområdene i eget hus, men samtlige kontor kan daglig benytte seg av ressursene i Trondheim overfor sine kunder.

Kontoret i Trondheim har 6796 kunder, mens vi i hele regionen MidtNord har i alt 11.709 kunder. Dette er kunder og samarbeidspartnere i alle størrelser og kategorier fra de minste enmanns-virksomhetene til børsnoterte selskaper. Denne bredden i kundeporteføljen gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Trondheim har vi spesielt nasjonal spisskompetanse innenfor den store og omfattende sjømatnæringen. Også innenfor dette virksomhetsområdet er spennet både i virksomhetenes størrelse og i oppdragenes form og karakter stort. Dessuten har kontoret i Trondheim i det siste satset mye på å bygge kompetanse på bærekraft, som også betjener andre kontor og regioner i BDO i Norge og internasjonalt. Bærekraft i BDO handler om engasjement og om å ville gjøre en forskjell for samfunns- og næringsliv, og for egen virksomhet.

Internt i egen organisasjon jobber vi kontinuerlig og intenst med å identifisere hvor og hvordan vi kan redusere vårt negative fotavtrykk – og maksimere det positive. Du finner mer informasjon om tjenestene BDO tilbyr innenfor bærekraft her. 

 


 

Møt vår kontorleder

 

BDO i Trondheim har 180 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Tom Aleksandersen er partner, kontorleder i Trondheim og leder for region MidtNord. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Tom Aleksandersen, kontorleder ved BDO i Trondheim

 

Tom er utdannet siviløkonom, og har lang erfaring fra både revisjon og rådgivning. Tidlig på 2000-tallet startet han Idea Consulting AS i Trondheim, som han ledet i ni år, og som i 2012 ble kjøpt opp av BDO. Etter dette ledet han i flere år rådgivningsavdelingen i BDO i Trondheim. Senere har han jobbet i ledelsen både i oppdrettsselskapet SalMar og i Kverva Teknologi/ScaleAQ. Denne perioden har gitt han en unik innsikt i sjømatnæringen og tilknyttede virksomheter. Han ble ansatt som ny regionleder i BDO MidtNord i januar 2020. I løpet av sin yrkeskarriere har han opparbeidet seg et anselig nettverk.  

Tom er er en ekte trønder og er kjent for sitt gode humør og stå på-vilje. Han er født i Namsos og oppvokst på Flatåsen i Trondheim. I tillegg til jobben og familien er fotball en viktig del av hans liv. Med utsikt til den grønne Lerkendal-matta fra sitt kontor kan han mimre om tiden da han selv spilte på Rosenborg sitt 2.divisjonslag og trente sammen med de store gutta på A-laget. Favorittlaget er selvsagt Liverpool!

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Trøndelag. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativ. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. 

BDO vært hovedsamarbeidspartner til NFF Trøndelag siden 2015. Avtalen bygger på fire fundamenter; «BDO-spiller og trenerutvikling», seriespillet for 13-19-åringer benevnt som «BDO-serien» og «BDO sluttspill». I tillegg samarbeider vi om et utviklingsprogram for kvinnelige fotballedere. Vi har også bidratt med forelesninger i ledelse og økonomi på NFFs lederkurs i Trøndelag.

Vi støtter blant annet NFF TrøndelagUT – prosjektetTequity Cluster

 

Kontakt oss

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart. Velkommen til oss! 

Enter security code:
 Security code