BDO kåret til Norges femte beste arbeidsgiver

11. mars 2016

(Oslo, 11. mars 2016) BDO ble rangert som Norges femte beste arbeidsplass i kåringen Great Place to Work (GPTW), som ble offentliggjort 10. mars. Revisjons-, regnskaps- og rådgivningsselskapet klatrer dermed fra tiende plassen selskapet fikk i fjor. BDO er det eneste selskapet i sin bransje som er blant de fem beste i kategorien for virksomheter med mer enn 500 ansatte.

Kåringen baserer seg på medarbeiderundersøkelser der mer enn 50 spørsmål blir besvart.

- Fornøyde kunder som utfordrer oss hver dag bidrar til motiverte medarbeidere, og motiverte medarbeidere gir oss flere utfordrende kunder. Vi er stolte av å bli kåret til en av Norges beste arbeidsgivere, sier Trond-Morten Lindberg, adm. dir. i BDO.

Førsteplass i kategorien for virksomheter med mer enn 500 ansatte gikk til Reitangruppen. Sopra Steria og McDonalds kom på henholdsvis andre og tredjeplass. Alle virksomheter med mer enn 20 ansatte kan delta i undersøkelsen til GPTW.

- BDO tar både rekruttering og medarbeiderutvikling på alvor. At de er den mest attraktive arbeidsgiveren i sin bransje, og har vært det i mange år, er imponerende, sier Jannik Krohn Falck i Great Place to Work.

Jannik Krohn Falck er ansvarlig for kåringen av Norges beste arbeidsplasser, som baseres på en omfattende kulturanalyse i tillegg til medarbeiderundersøkelsen. Undersøkelsen kartlegger blant annet tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og fellesskapsfølelsen på jobb.