Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

BDO kåret til Norges femte beste arbeidsgiver

11. mars 2016

(Oslo, 11. mars 2016) BDO ble rangert som Norges femte beste arbeidsplass i kåringen Great Place to Work (GPTW), som ble offentliggjort 10. mars. Revisjons-, regnskaps- og rådgivningsselskapet klatrer dermed fra tiende plassen selskapet fikk i fjor. BDO er det eneste selskapet i sin bransje som er blant de fem beste i kategorien for virksomheter med mer enn 500 ansatte.

Kåringen baserer seg på medarbeiderundersøkelser der mer enn 50 spørsmål blir besvart.

- Fornøyde kunder som utfordrer oss hver dag bidrar til motiverte medarbeidere, og motiverte medarbeidere gir oss flere utfordrende kunder. Vi er stolte av å bli kåret til en av Norges beste arbeidsgivere, sier Trond-Morten Lindberg, adm. dir. i BDO.

Førsteplass i kategorien for virksomheter med mer enn 500 ansatte gikk til Reitangruppen. Sopra Steria og McDonalds kom på henholdsvis andre og tredjeplass. Alle virksomheter med mer enn 20 ansatte kan delta i undersøkelsen til GPTW.

- BDO tar både rekruttering og medarbeiderutvikling på alvor. At de er den mest attraktive arbeidsgiveren i sin bransje, og har vært det i mange år, er imponerende, sier Jannik Krohn Falck i Great Place to Work.

Jannik Krohn Falck er ansvarlig for kåringen av Norges beste arbeidsplasser, som baseres på en omfattende kulturanalyse i tillegg til medarbeiderundersøkelsen. Undersøkelsen kartlegger blant annet tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og fellesskapsfølelsen på jobb.