BDO nominert til Outstanding Security Performance Award (OSPA)

05. september 2016

OSPA-prisene anerkjenner og belønner bedrifter og individer som utfører sikkerhets- eller sikringsarbeid og henger meget høyt internasjonalt. Nå er BDO og en av BDO's nyeste tilskudd, Joakim Barane, finalister i kategorien fremragende sikkerhetsrådgiver. Vinnerne blir kåret på Næringslivets Sikkerhetskonferanse 21. september.

BDO har på kort tid bygget opp et av landets fremste kompetansemiljøer innen sikkerhet og beredskap. Med denne satsingen kan BDO tilby rådgivningstjenester som bidrar til å sikre offentlige og private virksomheters verdier mot dagens og fremtidens sikkerhetsutfordringer.

- Det er veldig hyggelig at kompetansemiljøet i BDO Sikkerhet og beredskap er finalist til OSPA-prisen for fremragende sikkerhetsrådgiver. Det er ekstra hyggelig at vårt nyeste tilskudd til dette kompetansemiljøet, Joakim Barane, også er finalist. Det sier Dagfinn Buset, leder for Sikkerhet og beredskap hos BDO.

OSPA blir delt ut i Norge for annen gang i år. Det er en pris som også blir delt ut i USA, UK, Tyskland og Australia. Kriteriene for OSPA-prisene er basert på omfattende vurdering av faktorer som bidrar til og karakteriserer utmerket arbeid. OSPA-prisene er organisert i samarbeid med sikkerhetsorganisasjoner og grupper i mange land. I Norge er Næringslivets Sikkerhetsråd involvert i utviklingen og gjennomføring av OSPA.