BDO utvider satsingen på Sør-Vestlandet

16. desember 2016

Kompetansehuset BDO utvider satsingen på Sør-Vestlandet gjennom etableringen av en egen rådgivningsenhet i Stavanger. For å lede denne satsningen er Thomas Lidsheim (43) hentet inn.

- Vi skal sikre at både eksisterende og nye kunder på Sør-Vestlandet får rådgivningstjenester med nærhet, men som i tillegg er en integrert del av et nasjonalt kompetanseteam, sier Thomas. Lidsheim har tidligere erfaring fra bl.a. Econ Consulting Group, SR-Bank, SR-Bank Markets og EY. - Den nye enheten vil være operativ i løpet av våren 2017, og jeg ser virkelig frem til å være en del av BDO sin nye satsning legger Lidsheim til.

Thomas Lidsheim er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en MBA i Økonomisk Styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole. Han har bred erfaring fra rådgivning innen styring og kontroll, strategi og forretningsutvikling, økonomistyring, finansiering, samfunnsanalyse, internasjonalisering og transaksjonsrådgivning til næringslivet på Sør-Vestlandet.

BDO har den siste tiden vokst betydelig på Sør-Vestlandet gjennom blant annet oppkjøp av flere virksomheter i regionen, samt etablert egen juridisk avdeling. Siste tilskudd er altså en tydelig satsing på rådgivningstjenester. I Rogaland, hvor BDO har totalt 5 kontorer på Forus, Jæren og Dalane, er det nå totalt 90 ansatte som dekker hele spekteret av BDOs tjenester.

I hele landet har BDO over 1300 spesialister og er ledende innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Selskapet har et bredt spekter av rådgivningstjenester innenfor styring og kontroll, strategi og forretningsutvikling, økonomistyring, samfunnsanalyse, sikkerhet og beredskap, compliance og gransking, IT risiko og transaksjonsrådgivning. Kundene spenner fra de minste til de aller største aktørene i både offentlig og privat sektor.