Går motstrøms og satser lokalt

24. oktober 2017

Konsulentselskapet BDO styrker sin satsning i Ringsaker ved å ansette tre rådgivere fra Advice Innlandet. BDO AS er et av landets største konsulentselskap med tjenester innenfor revisjon, regnskap, rådgivning og forretningsjus. Med kontoret i Brumunddal vil Ringsaker tilbys lokal spisskompetanse innenfor økonomi, regnskap og virksomhetsrådgivning.

Behov for lokalkunnskap

Mens stadig flere virksomheter velger å sentralisere organisasjonen i takt med digitaliseringen, går BDO motstrøms og satser på lokal tilstedeværelse.

- For oss er nærhet til kunden avgjørende, sier Tom Erik Lehne, partner i BDO Innlandet.

- Ny teknologi gir oss uendelige muligheter for utvikling av mer effektive løsninger og leveranser. Vi jobber kontinuerlig med å forenkle prosesser og ta i bruk ny teknologi. Men det vi opplever i tilbakemeldingen fra våre kunder er at nærheten til kontaktpersoner og kunnskapen om det lokale markedet avgjørende, forteller Lehne.

Med tre nye rådgivere på laget med hver sin spisskompetanse samt kontorfellesskap med advokatfirmaet Campbell & Co AS, kan BDO nå tilby fullt spekter av tjenester til næringslivet i Innlandet med lokale ressurser.

- Vi ser frem mot å bli en del av BDO, og kunne trekke på deres verktøy, nettverk og bredde i kompetanse. Dette vil gjøre oss i stand til å levere enda bedre tjenester til både eksisterende og nye kunder, sier Roar Mangset, tidligere daglig leder i Advice Innlandet.

Mangset går inn som partner i BDO og vil sammen med Tom Erik Lehne lede kontoret i Brumunddal. Med seg i teamet har han Anne Grønvold og Ole Kristian Frydenlund.

Satsning på Innlandet

Innlandet er en prioritert region for BDO Norge, og har i dag 80 ansatte fordelt på kontorer i Brumunddal, Fagernes, Gjøvik, Gran, Hamar og Lillehammer.

- Vi mener lokalkunnskap og tilgjengelighet er avgjørende for å skape gode kundeopplevelser og gi verdi ut over den enkelte leveranse. Kompetansemiljøet i Brumunddal tilfører oss både viktig kompetanse og bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre, forteller Lehne.

BDO har nærmere 40 000 kunder og er markedsleder innenfor SMB-markedet. Selv om en rekke større virksomheter og børsnoterte selskaper har BDO som samarbeidspartner, vil SMB-markedet være selskapets primærmarked og hovedkundegrunnlag.

- Ringsaker kommune vokser som aldri før og har satset stort på byutvikling og næringsutvikling. Vi gleder oss til å kunne spille på lag med næringslivet og tilby relevante tjenester i en kommune i rask utvikling, avslutter Lehne.