Lindberg blir EMEA-sjef i BDO

11. september 2017

Oslo, 4. september: Administrerende direktør Trond-Morten Lindberg i BDO Norge blir sjef for nærmere 24 000 revisorer og rådgivere i mer enn 90 land i det internasjonale revisjons-, advokat-, regnskaps- og rådgiverselskapet BDO når han overtar som leder for Europa, Midtøsten og Afrika (BDO EMEA). Lindberg har ledet den norske virksomheten siden 2010. I denne perioden har BDO tredoblet sin størrelse i Norge fra en omsetning på omkring 600 millioner i 2010 til en estimert omsetning på 1,8 milliarder i 2017.

- Tilbudet om å lede BDO i EMEA-regionen er en enestående mulighet. Både for meg personlig og for BDO i Norge. Jeg vil ta med meg erfaringene herfra ut i resten av EMEA-regionen, men jeg vil også la meg inspirere av resten av regionen og bruke det jeg lærer til å forbedre oss her hjemme. Selv i min nye rolle vil jeg øremerke tid til BDO Norge og fortsette arbeidet med å ytterligere styrke kundeopplevelsen til våre norske kunder, sier administrerende direktør Trond-Morten Lindberg i BDO AS.

Lindberg startet sin karriere i BDO som nyutdannet revisor i 1999, og overtok ledelsen av selskapet i 2010. Under Lindbergs ledelse har selskapet vokst kraftig både gjennom oppkjøp og organisk vekst. Blant virksomhetene som er integrert er Inter Revisjon og Crowe Horwath, i tillegg til en rekke mindre og mellomstore virksomheter innenfor revisjon, rådgivning og regnskap. Veksten har vært sterkest innenfor revisjon, men også de tre andre tjenesteområdene har vokst betydelig. I dag er BDO etablert som en sterkt aktør i det norske revisjons- og rådgivningsmarkedet med flere enn 1.500 medarbeidere fordelt på nærmere 70 kontorer i Norge.

- At Trond-Morten er valgt til å lede EMEA sier alt om den fantastiske jobben han og resten av BDO i Norge har gjort. Under hans ledelse har vi blitt større og mer profesjonelle. Vi har levert på vekst, kundetilfredshet og tjenesteutvikling i tillegg til at vi evner å rekruttere mennesker som skal utvikle oss videre. Det står det respekt av. I BDO internasjonalt er det et «look to Norway». Det har kunder, medarbeidere og partnere i Norge hatt glede av, og jeg er sikker på at Trond-Morten kommer til å gjøre en like god jobb i EMEA-regionen, sier styreleder Dag Ramsberg i BDO AS.

Styret i BDO er godt i gang med rekrutteringen av ny administrerende direktør i Norge, og regner med å sluttføre prosessen innen Lindberg starter sin nye rolle den 1. november i år.

Lindberg går som sjef for BDO EMEA inn i BDOs globale ledergruppe, og skal rapportere til påtroppende Global CEO, Keith Farlinger i BDO International.

____

For ytterligere informasjon, kontakt 

Trond-Morten Lindberg 
tlf 951 29 150.