Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Lindberg blir EMEA-sjef i BDO

11. september 2017

Oslo, 4. september: Administrerende direktør Trond-Morten Lindberg i BDO Norge blir sjef for nærmere 24 000 revisorer og rådgivere i mer enn 90 land i det internasjonale revisjons-, advokat-, regnskaps- og rådgiverselskapet BDO når han overtar som leder for Europa, Midtøsten og Afrika (BDO EMEA). Lindberg har ledet den norske virksomheten siden 2010. I denne perioden har BDO tredoblet sin størrelse i Norge fra en omsetning på omkring 600 millioner i 2010 til en estimert omsetning på 1,8 milliarder i 2017.

- Tilbudet om å lede BDO i EMEA-regionen er en enestående mulighet. Både for meg personlig og for BDO i Norge. Jeg vil ta med meg erfaringene herfra ut i resten av EMEA-regionen, men jeg vil også la meg inspirere av resten av regionen og bruke det jeg lærer til å forbedre oss her hjemme. Selv i min nye rolle vil jeg øremerke tid til BDO Norge og fortsette arbeidet med å ytterligere styrke kundeopplevelsen til våre norske kunder, sier administrerende direktør Trond-Morten Lindberg i BDO AS.

Lindberg startet sin karriere i BDO som nyutdannet revisor i 1999, og overtok ledelsen av selskapet i 2010. Under Lindbergs ledelse har selskapet vokst kraftig både gjennom oppkjøp og organisk vekst. Blant virksomhetene som er integrert er Inter Revisjon og Crowe Horwath, i tillegg til en rekke mindre og mellomstore virksomheter innenfor revisjon, rådgivning og regnskap. Veksten har vært sterkest innenfor revisjon, men også de tre andre tjenesteområdene har vokst betydelig. I dag er BDO etablert som en sterkt aktør i det norske revisjons- og rådgivningsmarkedet med flere enn 1.500 medarbeidere fordelt på nærmere 70 kontorer i Norge.

- At Trond-Morten er valgt til å lede EMEA sier alt om den fantastiske jobben han og resten av BDO i Norge har gjort. Under hans ledelse har vi blitt større og mer profesjonelle. Vi har levert på vekst, kundetilfredshet og tjenesteutvikling i tillegg til at vi evner å rekruttere mennesker som skal utvikle oss videre. Det står det respekt av. I BDO internasjonalt er det et «look to Norway». Det har kunder, medarbeidere og partnere i Norge hatt glede av, og jeg er sikker på at Trond-Morten kommer til å gjøre en like god jobb i EMEA-regionen, sier styreleder Dag Ramsberg i BDO AS.

Styret i BDO er godt i gang med rekrutteringen av ny administrerende direktør i Norge, og regner med å sluttføre prosessen innen Lindberg starter sin nye rolle den 1. november i år.

Lindberg går som sjef for BDO EMEA inn i BDOs globale ledergruppe, og skal rapportere til påtroppende Global CEO, Keith Farlinger i BDO International.

____

For ytterligere informasjon, kontakt 

Trond-Morten Lindberg 
tlf 951 29 150.