Atlanticon Økonomi AS går inn i BDO Kristiansund

22. november 2018

BDO styrker sin posisjon i Kristiansund ved oppkjøp av Atlanticon Økonomi AS. Atlanticon er et autorisert regnskapsførerselskap, med lang erfaring innen regnskapsføring og selskapsforvaltning.

Atlanticon tilbyr tjenester innen regnskap, lønn, rådgivning, forretningsvirksomhet og årsoppgjør, noe som harmonerer godt med BDO sitt tjenestespekter innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester.

Overtakelsen av Atlanticon skjer formelt fra 1.desember. Våre kollegaer i BDO Kristiansund flytter da sammen med Atlanticon i tredje etasje i Futura-senteret i Kristiansund. Atlanticon har i dag syv ansatte som alle blir med inn i BDO, fem lokalisert i Kristiansund og to på Bruhagen på Averøy.

Oppkjøpet markerer et økt fokus på det spennende markedet i Kristiansund og Nordmøre. Hele regionen er i fin utvikling, noe BDO ønsker å være en del av.

Både eksisterende og nye kunder vil selvsagt kunne benytte seg av dagens kompetanse i BDO og Atlanticon. Lokal nærhet, kombinert med fordelene som ligger i å være en etablert nasjonal og internasjonal virksomhet, vil bidra til å bygge et sterkt kompetansemiljø i Kristiansund. BDO setter kundene i sentrum og har over flere år utviklet og investert i teknologi for å kunne levere de beste digitale løsningene og et bredt tjenestespekter.

BDO vil i løpet av de neste månedene rekruttere en ny lokal leder. Samtidig planlegges det arrangementer for eksisterende og nye kunder, slik at flest mulig skal få innblikk i hva BDO står for og kan tilby samfunns – og næringslivet i regionen.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

 

[email protected] eller Arne Almeklov.