• BDO satser i Drammen

BDO med ny regionleder og nye lokaler i Buskerud

12. desember 2018

Revisjon- og rådgivningselskapet BDO fortsetter sin spennende utvikling i Buskerud. Kåre Rødssæteren blir BDOs nye regionleder i Buskerud samtidig som BDO Drammen flytter til flotte nye lokaler på Bragernes torg i sentrum av Drammen.

Kåre Rødssæteren har vært ansatt som partner i BDO siden 1. september. Gjennom hele høsten har han hatt et tett samspill med regionens mangeårige leder Ole Herman Nordby i planleggingen av BDOs fremtid i denne viktige regionen.

- Kåres kompetanse og erfaring, samt sterke lokale forankring og kunnskap om næringslivet i Buskerud, vil bidra til å bringe vårt dyktige miljø videre, sier den avtroppende regionlederen Ole Herman Nordby. Kåre vil lede regionen i tett samarbeid med partner Anders Nordahl og jeg er overbevist at de sammen ytterligere vil utvikle det sterke kompetansemiljøet vi har i regionen, legger Nordby til.

 

Ekte kjærlighet for norske lokale SMB-selskaper

Rødssæteren er utdannet som statsautorisert revisor ved Norges Handelshøyskole og BI. Han har i mange år vært partner i EY Oslo, og de senere år i Drammen. I EY har han vært leder av fagavdeling revisjon. Han var inntil september 2018 leder for DnRs Revisjonskomité og foreleser i revisjon ved MRR på BI og Bodø. 
- Jeg mener at vi kan skille oss fra våre konkurrenter med kontinuitet på teamene, bedre digitale løsninger og ekte kjærlighet for norske lokale SMB-selskaper. I tillegg har vi Regnskap og rådgivning som prioritert satsningsområde, sier den påtroppende regionlederen Kåre Rødssæteren.

- Jeg brenner for at BDO i Drammen skal være kjent som det revisjons- og rådgivingsselskapet i Drammen som tar best vare på kundene sine og som har de mest fornøyde og kompetente ansatte. Vi har kommet langt, men skal bli enda bedre og mer synlig lokalt, så vi er naturlig å kontakte når selskapene i Drammensregionen vurderer ny revisor eller rådgiver, forklarer Rødssæteren.

 

Flere kunnskapsarbeidsplasser i Drammen

Kåre Rødssæteren har allerede rukket å gjøre seg bemerket med et utspill i Drammens Tidende, der han nylig tok til orde for å få Universitetet i Sørøst-Norge (USN) til å legge et nytt masterstudium til Drammen. Han var klar på at skal man få til en større tilflytting til Drammen så må man ha flere kunnskapsarbeidsplasser. Da er et bedre studietilbud ved USN et viktig tiltak.  
Ansettelse av ny leder er imidlertid ikke det eneste som skjer i Buskerud. BDO i Drammen flytter før jul fra sine gamle lokaler på Knive, til moderne lokaler på Bragernes Torg. Den 3.desember overtok BDO de nye lokalene, noe både ledelse og ansatte er fornøyde med:

- Dette er de flotteste kontorene jeg noen gang har jobbet i. Når vi er på plass den 20. desember er vi klare for å ta nye steg, samt bli mer synlige lokalt i Drammen, sier den nye lederen Kåre Rødssæteren. 
 

BDO er ledende i Norge innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester. Lokal nærhet og kunnskap, kombinert med fordelene som ligger i å være en etablert nasjonal og internasjonal virksomhet, bidrar til å bygge et sterkt kompetansemiljø i Drammensregionen. BDO setter kundene i sentrum og har over flere år utviklet og investert i teknologi for å kunne levere de beste digitale løsningene og et bredt tjenestespekter.

 

Vinnerskalle-seminar

Ellers kan det nevnes at vi torsdag 10. januar ønsker velkommen til et spennende Vinnerskalle-seminar der vi setter gründerskap, ledelse og prestasjonskultur i fokus. 
Vi har solide profiler på programmet:

  • Vidar Løfshus, landslagssjef langrenn i Norges Skiforbund 
  • Jostein Flo, sportssjef i Strømsgodset
  • Egil André Jacobsen, CDO i Glitre Energi
  • Rune Halstensen, eiendomsutvikler og investor i Gigantgruppen
  • Terje Stykket, gründer og investor  

Vi avslutter med lunsj i våre nye lokaler over kinoen på Bragernes Torg. 


Besøk oss gjerne Bragernes Torg 2A
32 88 21 50 | [email protected]