BDO vokser på Sunnmøre - åpner kontor på Stranda

11. desember 2018

(Stranda, 11.desember, 2018) Revisjonsfirmaet Jens Arne Hagen på Stranda blir til BDO fra desember 2018.

Med dette grepet styrker BDO sin posisjon på Indre Sunnmøre og deler av Nordfjord. Både eksisterende og nye kunder vil dermed få lokale revisjons- og rådgivningstjenester, kombinert med en unik tilgang på nasjonal kompetanse og digital utviklingskraft.


- Vi ønsker å tilby våre tjenester med økt tilstedeværelse på Indre Sunnmøre og deler av Nordfjord, og slår oss derfor sammen med revisjonsfirma Jens Arne Hagen på Stranda – et velrenommert foretak med lange tradisjoner, sier Erik Langlo-Johansen, partner i BDO Ålesund.


Revisjonsfirma Jens Arne Hagen ble etablert i 1984 og har siden oppstarten hatt et godt fotfeste i området. Nå skal altså et nytt kapittel skrives i den lokale bedriftens historie. Innlemmelsen i BDO skjedde med virkning fra 1.desember.


- Som en del av BDO vil vi kombinere lokal nærhet med mulighetene som ligger i å være en del av en etablert nasjonal og internasjonal virksomhet, med investeringskraft. Dette vil bidra til å bygge et sterkt kompetansemiljø på Stranda, sier Jens Arne Hagen.

 

Personlige relasjoner

BDO har vokst kraftig på Sunnmøre de siste årene, med kontorer i Brattvåg, Ålesund og Ulsteinvik. Der mange virksomheter velger å sentralisere i takt med økende digitalisering, velger BDO en annen retning.


- BDO ser verdien av lokalkunnskap, personlige relasjoner og god kundeinnsikt. Kombinert med et bredt tjenestespekter, nye digitale løsninger og nasjonal tilstedeværelse, tror vi at kundene vil kjenne seg godt ivaretatt i tida som kommer, sier Thor Martin Eidem, partner i BDO Ulsteinvik.

 

Lokal spisskompetanse

BDO Sunnmøre betjener spennende næringslivskunder, med hovedvekten av tjenester innen revisjon og beslektede områder. Jens Arne Hagen sier at miljøet på Stranda nå ser frem til å bli en del av et større miljø, som kan tilby kundene spisskompetanse innenfor flere områder.


- Valget av BDO er strategisk viktig for å kunne tilby kundene spisskompetanse innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester. Sammenslåingen vil også gi de ansatte spennende arbeidsoppgaver i fremtida. Sammen skal vi finne de beste løsningene for kundene våre, sier Jens Arne Hagen.
BDO Sunnmøre har i dag 50 medarbeidere fordelt på kontorene i Ulsteinvik, Ålesund, Brattvåg og nå; Stranda.