Tett på lokalt næringsliv

07. februar 2018

BDO styrker satsningen i Østfold og åpner nytt kontor i Sarpsborg. – Vi vil være nære og tilgjengelige for kundene våre, sier regionleder for BDO i Østfold, Knut Evensen.

Mens stadig flere virksomheter velger å sentralisere organisasjonen i takt med digitaliseringen, går BDO motstrøms og satser på lokal tilstedeværelse.

Nærhet er avgjørende

- For oss er nærhet til kunden avgjørende, sier Knut Evensen regionleder for BDO Østfold. BDO er representert på seks steder i Østfold, med til sammen over 90 medarbeidere. Disse jobber på kontorer i Fredrikstad, Halden, Moss, Ørje, Askim, og nå altså i Sarpsborg.

- Ny teknologi gir oss uendelige muligheter for utvikling av mer effektive løsninger og leveranser. Vi jobber kontinuerlig med å forenkle prosesser og ta i bruk ny teknologi. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at nærhet og kunnskap om det lokale markedet er avgjørende, forteller Evensen.

Globale utfordringer, lokale løsninger

Ved åpningen har BDO seks medarbeidere ved kontoret i Sarpsborg, som blant annet jobber innen revisjon, men de har planer om å bli flere i løpet av året. I løpet av året etablerers også et regnskapskontor. Og Sarpsborg-kontoret har hele kompetansen til BDO-systemet i ryggen.

– I en digital og globalisert verden, må vi sørge for at vi alltid klarer å trekke med hele den samlede kompetansen i BDO når vi møter kundene. Det vil gjøre oss bedre rustet til å møte de utfordringene vi som bransje står overfor. Og bedre rustet til å gi kundene våre de riktige rådene, sier han.

Lokalentusiaster

BDO flytter inn i nye lokaler i Rådmann Sirasvei 2, på Grålum i Sarpsborg den 7. februar 2018.

- Vi er lokalentusiaster. Derfor gleder vi oss til å vise frem det nye møterommet vårt til kunder og samarbeidspartnere. Det er innredet som en hyllest til Sarpsborg 08. På veggen henger cupfinale-skjortene fra både 2015 og 2017. Nå gleder vi oss til å heie fotballaget frem til en ny god sesong, sier Evensen.

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Med 1450 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet. Vi er en del av et verdensomspennende BDO-nettverk med 67 000 ansatte i 160 land.

Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester basert på kundens behov. Vi kjenner bransjene og rammebetingelsene de opererer i. Og vi hjelper med å finne gode løsninger for deres virksomhet. Nå og frem i tid. Slik skaper vi resultater. Og slik skaper vi trygghet og tillit.

Med en historie som strekker seg over 100 år tilbake i tid, er vi i dag en betrodd partner for mer enn 45 000 norske virksomheter - i både i privat og offentlig sektor. Alt fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter.