• BDO fortsetter samarbeidet med NFF Trøndelag

BDO fortsetter samarbeidet med NFF Trøndelag

01. november 2019

BDO forlenger sponsor- og samarbeidsavtalen med NFF Trøndelag om ungdomsfotball, talentutvikling og leder- og kompetanseutvikling i det som nå er Norges største fotballkrets.

23.oktober undertegnet daglig leder i NFF Trøndelag, Jan-Roar Saltvik, og partner Arve Garberg i BDO, en ny avtale for to år - med opsjon for ytterligere to år. Avtalen innebærer at BDO er hovedsamarbeidspartner for kretsen, og får et kommersielt eierskap til ungdomsseriene i Trøndelag og spillerutviklingstiltakene under Klubb BDO og Team BDO-konseptene, samt at BDO bidrar med deltakelse i leder- og kompetanseutvikling for NFF Trøndelag.

 

- Vi er veldig fornøyde med samarbeidet som BDO og NFF Trøndelag har hatt over flere år, og vi setter stor pris på å kunne støtte kretsens arbeid videre. Fotball og idrett er positiv, bærekraftig aktivitet, og noe vi i BDO mener er utrolig viktig for samfunnet, sier Arve Garberg.

 

- Å ha en samarbeidspartner som BDO er av stor verdi for oss. Det gir oss muligheten for å utvikle arbeidet i fotballkretsen. NFF Trøndelag organiserer 50 000 spillere i 230 klubber og 3700 lag. Det krever ressurser, og da er det viktig å ha flinke aktører fra næringslivet med på laget, sier Jan-Roar Saltvik.

 

Garberg vektlegger at BDO gjennom samarbeidet med NFF Trøndelag, har fått en spennende mulighet til å bidra med sin kompetanse og utviklingsråd gjennom ulike programmer i kretsen.

 

Mer enn bare en logo

- På den måten blir denne avtalen noe langt mer enn bare en logo eller et navn også for oss. En viktig satsing i BDO er tjenester innen rådgivning og revisjon for klubber, foreninger og enkeltutøvere innen idrett, og i det bildet er fotball utrolig viktig. NFF Trøndelag er Norges største fotballkrets, og dekker dessuten mye av det samme geografiske området som BDO i Trøndelag gjør. At vi kan være så tett på det som skjer, passer oss veldig godt, sier Garberg.

 

Sammen med flere kolleger i BDO, vil Garberg danne et team som skal holde i avtalen sammen med NFF Trøndelag. Det er sterke fagpersoner fra alle BDOs tjenesteområder innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester, som står klare til å bidra i prosjekter BDO og fotballkretsen blir enige om.

 

Les mer: Utvikling av unge kvinnelige fotballedere

 

- Det som skjer på banen er det flinke folk i kretsen som tar seg av. Vi håper og tror at vi kan bidra til alt det viktige som tross alt skjer utenfor banen, sier Garberg.

 

Landslagsskolen

For BDO er det også spennende at det nå skjer svært mye innen klubb- og spillerutvikling i NFF Trøndelag-regi nå – både på breddenivå og innen spissere talentutvikling. BDO-serien for 13-19-åringer av begge kjønn fortsetter, mens den regionale talentutviklingen forsterkes de kommende årene.

 

Den nye modellen fra 2019 for uttak og oppfølging av spillere i Klubb BDO og deretter i Team BDO, skal på sikt få frem flere midt-norske talenter, som kan bli kandidater for både kvinne- og herrelandslagene. Team BDO er NFF Trøndelags kretslag for jenter og gutter 13–16 år, og gjennom den såkalte Landslagsskolen skal så mange som mulig av regionens fotballspillere ta steget videre både i Norge og internasjonalt.

 

- Bærekraftig utvikling handler også om likestilling. I den sammenhengen er det verdifullt med et samarbeid, som kommer både unge gutter og jenter til gode. NFF Trøndelag organiserer utrolig mange ivrige fotballspillere, og vi er stolte av å kunne støtte arbeidet både i bredde og topp, sier Arve Garberg.

 

Les mer: BDO sin idrettssatsing