• BDO kåret til en av Norges beste arbeidsgivere

BDO kåret til en av Norges beste arbeidsgivere

20. mars 2019

Great Place to Work har kåret BDO til en av Norges beste arbeidsplasser. – Nærmere 1 600 mennesker har valgt BDO som sin arbeidsplass, det betyr mye for meg at vi viser oss valget verdig, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

Rangeringen er basert på en omfattende medarbeiderundersøkelse som blant annet kartlegger tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og fellesskapsfølelsen på jobb. Hver virksomhet blir vurdert på bakgrunn av medarbeidernes anonyme svar på mer enn 50 spørsmål, sammen med en analyse av selskapenes kultur og praksiser.

BDO er for andre året på rad blant de 5 beste virksomheter med mer enn 500 ansatte, og er eneste selskap i sin bransje blant de 38 beste i årets undersøkelse.

 

Engasjerte medarbeidere

- Vi er privilegerte i BDO. At vi har medarbeidere som er engasjert i arbeidsplassen sin og vil gjøre en forskjell gir oss et unikt utgangspunkt. BDO har som mål å være et flott sted å arbeide, da er det veldig gledelig at denne kåringen igjen viser at medarbeiderne våre trives, sier Aasen.

Administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place To Work ser de gode resultatene til BDO over flere år som en konsekvens av langsiktig og målbevisst satsing.

- Ingen klarer å skape en av Norges beste arbeidsplasser over natten. Det er tydelig at BDO har jobbet godt med rekruttering over tid, og skapt et utviklende arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. At de beholder posisjonen som den mest attraktive arbeidsgiveren i sin bransje er et bevis på dette, sier han.

 

Viktige suksessfaktorer

BDO har på under 10 år gått fra rundt 500 til nesten 1600 ansatte. Som del av en bransje i rivende utvikling er en god endringskultur og tilfredse ansatte viktige suksessfaktorer.

- Endringstakten er stor i bransjen vår - digitalisering og bruk av teknologi påvirker hvordan vi opererer. Dyktige, engasjerte, tilfredse og endringsvillige medarbeidere er nøkkelen til at vi kan levere den beste kundeopplevelsen også i fremtiden. Det er inspirerende å lede en så motivert gjeng hver eneste dag, avslutter Aasen.

 

Om Norges Beste Arbeidsplasser

Siden 1998 har Great Place to Work kåret de beste arbeidsplassene i ulike land og regioner. I 2019 er det 16. gang utmerkelsen deles ut i Norge. Det siste året har Great Place To Work samarbeidet med 217 organisasjoner med til sammen over 30 000 medarbeidere i Norge.

Great Place To Work rangerer de beste virksomhetene innenfor fire kategorier; flere enn 500 medarbeidere, 200 - 499 medarbeidere, 50 - 199 medarbeidere og 20 - 50 medarbeidere. Årets undersøkelse ble offentliggjort 20. mars.