• BDO med advokat-satsing i Østfold

BDO med advokat-satsing i Østfold

29. august 2019

Trine Agathe Lorentzen (42) er ny partner og advokat hos BDO i Østfold og Follo, og skal jobbe med å utvikle BDOs advokattjenester for kunder i hele regionen. 

- Det er utrolig spennende å få være med på å styrke advokattjenester som en del av det lokale tjenestetilbudet i BDO i Østfold og Follo. For min del er det en flott utfordring å starte i BDO, der det fokuseres på nærhet til kundene og vilje til å kombinere det med gode råd og digitale løsninger, sier Trine Agathe Lorentzen.

42-åringen kommer til å ha hovedsete i Moss, der hun også bor. Men det er altså en hel region som blir hennes nedslagsfelt.

- Trine vil forsterke oss på mange områder. Med denne etableringen kan vi tilby både eksisterende og nye kunder, enda bedre og lokalt orienterte advokattjenester. Denne lokale tilstedeværelsen er noe vi prioriterer, og vi har sterk tro på Østfold og Follo som et spennende marked, sier Knut Evensen, regionleder for BDO i Østfold. Vi vil utvide denne delen av vår virksomhet med flere advokater den nærmeste tiden.

- Ny teknologi gir oss uendelige muligheter for utvikling av mer effektive løsninger og leveranser. Og vi jobber kontinuerlig med å forenkle prosesser og ta i bruk ny teknologi. Men en tilbakemelding fra våre kunder er at nærhet og kunnskap om det lokale markedet er avgjørende. Derfor er dette viktig, sier Knut Evensen.

 

Spennende region

- Østfold er en flott region å jobbe i. Det skjer utrolig mye her, og det er stadig kortere vei til andre interessante norske regioner. Det gir muligheter for lokale bedrifter, sier Trine Agathe Lorentzen. Hun er også begeistret for tankegangen i BDO, om å være så nær kundene som mulig:

- Norge er et langstrakt og variert land. Jeg mener at lokal tilstedeværelse er viktig for å kunne gi så relevante og gode råd som mulig. Kombinert med den digitale innovasjonstakten i selskapet og synergieffektene i tjenestebredden vi nå etablerer, så er jeg sikker på at vi skal klare å skape gode løsninger for kundene.

Østfoldadvokaten bor som nevnt i Moss, der hun stortrives sammen med mann og to barn. Hun kommer til BDO med 14 år yrkeserfaring fra lignende virksomheter, og ikke minst; fire år i Skatteetaten. Det betyr at hun har mer enn 18 års erfaring med arbeid innenfor skatt, selskapsrett og skatteforvaltning. 

Bransjer hun har jobbet mye med er fast eiendom, bygg og anlegg, utviklingsselskaper, industriselskaper, dagligvare/retail, IT-selskaper. Trine har jobbet med alt fra de største børsnoterte selskapene til familieeide virksomheter og gründerselskaper. Trine har allerede jobbet mye for klienter i Østfold/Follo, og gleder seg nå til å bli kjent med enda flere.

- Jeg håper og tror at min bakgrunn skal være relevant og nyttig for kundene i hele regionen. Nå gleder jeg meg til å gå i gang for alvor, sier Trine Agathe Lorentzen.

 

Stort kompetansemiljø

Med over 100 ansatte i Østfold og Follo, er BDO fylkets største kompetansemiljø innen regnskap, revisjon, advokattjenester og rådgivning. BDO er allerede representert i Moss, Fredrikstad, Halden, Ørje, Askim, Sarpsborg og Ski, men har planer om å vokse videre.

- Mens stadig flere norske virksomheter velger å sentralisere organisasjonen, går BDO motstrøms og satser på sterk lokal tilstedeværelse. Vi vil være nære og tilgjengelige for kundene våre, noe denne advokatsatsingen er et uttrykk for, sier Knut Evensen.

BDO er ledende innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper, til små og mellomstore bedrifter. BDO Norge har rundt 1600 ansatte ved 70 kontorer over hele landet, og er en del av en global organisasjon med over 80 000 ansatte i 162 land.