BDO med nye lokaler i Moss – skal vokse i Østfold

Hawraz Suleiman, Manager, regnskap |

07. februar 2019

BDO har flyttet inn i helt nye lokaler i Moss. Nå rigger ledelsen og de 40 ansatte i Østfold-byen seg for ytterligere vekst.

Bilde av ansatte ved kontoret i Moss

BDO-ledelse og ansatte feiret skikkelig da de nye lokalene nylig ble offisielt åpnet. Fra venstre: Markedssjef Grete T. Thunæs, regionleder Knut Evensen, Janne Edwardsen og administrerende direktør i BDO Norge, Martin Aasen. Foto: Jon Gran/Moss Avis

 

I Ankers Hus i Moss får BDO hele 850 kvadratmeter til rådighet, noe administrerende direktør Martin Aasen i BDO Norge er meget fornøyd med:

- Lokalene er fantastiske, med en fenomenal utsikt. Ikke bare har BDO i Moss sikret seg nødvendig kontorplass for alle, vi har også tilgang på halve 7. etasje i dette bygget. Det betyr at man ser for seg vekst, og vi skal vokse videre på alle områder, sa Martin Aasen til lokalavisa Moss Avis i forbindelse med åpningen. Aasen og hans ledergruppe var til stede, da lokalene ble offisielt åpnet 30.januar.

- Ankers Hus er et supermoderne kontorbygg, som langt på vei er fylt opp. Det skjer noe i Moss nå. Næringslivet er i en veldig utvikling, og byen fremstår som svært interessant, sa Knut Evensen, regionleder for BDO Østfold, til samme lokalavis.

 

Fylkets største kompetansemiljø

Med rundt 100 ansatte i Østfold, er BDO fylkets største kompetansemiljø innen regnskap, revisjon, advokattjenester og rådgivning. BDO er allerede representert i Moss, Fredrikstad, Halden, Ørje, Askim, Sarpsborg og Ski, men har planer om å vokse ytterligere.

- Mens stadig flere norske virksomheter velger å sentralisere organisasjonen, går BDO motstrøms og satser på sterk lokal tilstedeværelse. Vi vil være nære og tilgjengelige for kundene våre, uttalte Knut Evensen til lokalavisa.

- Ny teknologi gir oss uendelige muligheter for utvikling av mer effektive løsninger og leveranser. Og vi jobber kontinuerlig med å forenkle prosesser og ta i bruk ny teknologi. Men en tilbakemelding fra våre kunder er at nærhet og kunnskap om det lokale markedet er avgjørende, sier Knut Evensen.

Les mer om BDO i Moss her.