• BDO med rådgivning i stort entreprenør-salg

BDO med rådgivning i stort entreprenør-salg

04. september 2019

BDOs transaksjonsavdeling har bistått JM AB, en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder, i salget av entreprenørvirksomheten JM Entreprenør AS i Norge.

Det er Vicon AS, et selskap i norske KB Gruppen AS, som kjøper JM Entreprenør AS. Ifølge en pressemelding fra JM har avtalen en verdi på ca. 40 millioner svenske  kroner. Gjennomføring av salget forutsetter en godkjenning av Konkurransetilsynet i Norge.


– Vi tror det nye eierskapet blir positivt for JM Entreprenør (JME) og ser frem til å bli en del av Vicon i KB-gruppen. KB-gruppen er spesialisert på entreprenørvirksomhet og er basert i Norge. Vi tror denne kombinasjonen vil gi gode synergieffekter for JME og styrke både JME og KB-gruppen, sier Ole Kristian Ruud, adm. dir. i JME i en kommentar, til nettstedet bygg.no.

BDO Norge bisto med rådgivning i forbindelse med salget av JM Entreprenør.

 

– M&A teamet i transaksjonsavdelingen  har vært engasjert av JM som eksklusiv finansiell rådgiver ved salget av JM Entreprenør AS, forteller Sigbjørn Selvik i BDO Transaksjonsrådgivning. 

BDO lanserer høsten 2019 en serie seminarer over hele Norge, under tittelen «Salg av virksomheten – er du forberedt?» Her finner du seminar i din region!


Les også vår blogg: Slik kan du optimalisere timingen for salg
 

JM AB er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. De arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig i Stor-Stockholm-området. De omsetter for cirka 16 milliarder svenske kroner og har cirka 2 600 medarbeidere. I Norge har JM Entreprenør AS hatt en gjennomsnittlig omsetning ca. 550 millioner kroner.