• BDO vokser på Nordmøre

BDO vokser på Nordmøre

13. september 2019

BDO overtar Revisjon Nor AS, som et ledd i satsingen i Kristiansund og Nordmøre.

I den senere tid har BDO fokusert sterkt på regnskap- og revisjonsmarkedet i Kristiansund og på Nordmøre. Forretningsområdet Regnskap ble som en følge av det etablert i BDO da Atlanticon Økonomi ble en del av BDO 1. desember 2018.

Nå har BDO overtatt selskapet Revisjon Nor AS med to ansatte. Det er Heidi Visnes og Geir Visnes som begge er erfarne revisorer. De har nå flyttet fra Kaibakken i sentrum av Kristiansund og inn til nye kollegaer på Futurasenteret på Løkkemyra. Samtidig har også Ragnhild Aae begynt på Revisjon i Kristiansund.

I Kristiansund og på Averøy har BDO med dette BDO i alt 14 ansatte, fordelt på forretningsområdene Regnskap og Revisjon.

- Overtakelsen av Revisjon Nor AS er i tråd med vår satsing på det spennende markedet i Kristiansund og Nordmøre. Hele regionen er i fin utvikling, noe BDO ønsker å være en del av, sier Arne Almklov, partner i BDO.

Lokal nærhet og god kunnskap om lokale forhold, kombinert med fordelene som ligger i å være en etablert nasjonal og internasjonal virksomhet, bidrar til å bygge et sterkt kompetansemiljø i Kristiansund. BDO setter kundene i sentrum og har over flere år utviklet og investert i teknologi for å kunne levere de beste digitale løsningene og et bredt tjenestespekter.

- Våre medarbeidere i Kristiansund og Averøy har et tett og godt samarbeid med kollegaer og spesialister i hele BDO. Vårt lokale nærvær gir hele Nordmørsregionen tilgang på topp nasjonal kompetanse og bistand i alle våre fire tjenesteområder, regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester, og tilgang til fremtidsrettede digitale verktøy, fortsetter Almklov.