• Eiendomsdagen i Drammen 2019

Eiendomsdagen i Drammen 2019

08. oktober 2019

BDO, sammen med Næringsforeningen i Drammensregionen, Svensson Nøkleby Advokatfirma og Eiendomssenteret arrangerer distriktets største bransjetreff for eiendom, entreprenør, bygg og anlegg. 

 
Drammensregionens mål er å bli en av de sterkeste vekstområdene på Østlandet. Potensialet for utvikling og investering er stort i en region tett på Oslo med et næringsliv i vekst.  
-    Det skjer mye i Drammen om dagen, med bygging av nytt sykehus, ny Vestfoldbane og ny bybru. Et godt samarbeid mellom kommunen og næringslivet har samtidig gitt grobunn for nye og spennende arbeidsplasser, sier daglig leder i BDO Buskerud, Kåre Rødssæteren.

 

På Eiendomsdagen 2019 vil Drammens nye ordfører og den nye rådmannen flagge sine ambisjoner. Store eiendomsutviklere kommer for å forklare hvorfor de nå satser her. De etablerte forteller hvorfor de vil satse enda mer.
-    Bolig- og næringsveksten har lenge vært stor i hele regionen og vil fortsette å øke. Det bor nå over en million mennesker i pendleravstand til Drammen. Dette arrangementet vil gi verdifull innsikt til alle som er nysgjerrige og ønsker å ta del i den spennende reisen, sier Rødssæteren.

 

Konferansen avholdes torsdag 7. november på splitter nye Quality Hotel River Station. 

Påmelding og program finner du her.