• Fra regneark til komplett forretningssystem i skyen

Fra regneark til komplett forretningssystem i skyen

Frode Midttun , Markeds- og kommunikasjonssjef, SørVest |

18. juni 2019

I forrige uke ble det feiret med kake hos BDO-kunde VVS Prefab. Anledningen var en knirkefri implementering av forretningssystemet RamBase.

VVS Prefab er leverandør av VVS-utstyr som forenkler rørleggerens hverdag. Nå har selskapet forenklet sin egen hverdag betydelig.

I spissen for prosjektet stod ERP-konsulent Silje Eirin Slettebø. Silje startet opp 1. mars i BDO, og dette er hennes første prosjekt. – Vår kunde, VVS Prefab, har på kort tid gått fra egne excel-ark til et komplett, skybasert styringssystem. Nå har kunden fått stålkontroll på innkjøp, lager, salg, CRM, produksjon og service. Dette skjedde i samarbeid med konsulenter fra Jakob Hatteland Computer AS, som er vår systemleverandør på RamBase, sier Slettebø.

Fra Hatteland rapporteres det at 9 uker er historiens raskeste implementering av Rambase.


Kort om RamBase

BDO kan nå tilby våre kunder RamBase som er et skybasert forretningssystem. I mars 2019 ble det inngått en partneravtale med Jakob Hatteland Computer AS som har utviklet systemløsningen. RamBase er et ERP-system som er tilpasset økende krav til lønnsomhet, kvalitet, sporbarhet og dokumentasjon. Systemet er en optimal løsning for kunder med prosesser innen produksjon, logistikk og distribusjon.