• Kristina (28) leder BDOs regnskapssatsing i Sandvika

Kristina (28) leder BDOs regnskapssatsing i Sandvika

21. mai 2019

BDO vokser i Asker og Bærum og leverer nå også regnskapstjenester til det lokale næringslivet. Satsingen ledes av den unge askerbøringen Kristina Hammer.

Der stadig flere virksomheter velger å sentralisere organisasjonen i takt med digitaliseringen, går BDO motstrøms og satser på lokal tilstedeværelse.

- Dette er en unik mulighet til å bygge noe fra bunnen av. Samtidig er det gøy å komme «hjem» igjen og jobbe med lokale kunder, sier teamleder Kristina Hammer. 

Kontorleder og partner Tommy Benum bekrefter at BDO har tatt et strategisk valg om økt lokal satsing i Sandvika, fordi nærhet til kunden er avgjørende.

- Vi ser store muligheter i et spennende næringsliv i Asker og Bærum. Samtidig tiltrekker regionen seg stadig flere dyktige fagpersoner, sier Benum.

Ferdigheter og tjenester for fremtiden

Med satsinger innen både revisjon og regnskap nærmer BDO Sandvika seg nå 40 medarbeidere, sentralt plassert i nye kontorer midt i sentrum.

- Vi har gjennomført et generasjonsskifte hvor en vesentlig del av de ansatte er «nye», enten direkte fra skolebenken eller erfarne fra andre BDO-avdelinger eller andre revisjonskontorer. Fremoverlente og endringsdyktige mennesker er avgjørende i disse digitaliseringstider, sier Benum.

Det er nettopp fremtidsrettede regnskapstjenester tuftet på digitale løsninger Kristina Hammer nå skal fronte i det lokale markedet. Halve regnskapsteamet hun leder er hentet fra BDOs Oslo-kontor.

- Det er spennende å være en del av en global og lokal bedrift med spisskompetanse innenfor flere fagområder, og som tør å satse på unge folk. Muligheten til å jobbe tverrfaglig kommer både kunden og oss medarbeidere til gode, sier Hammer.

Mer enn bare regnskap

Regnskapssatsingen til BDO innebærer en helhetlig tilnærming som gjør det mulig å hjelpe store og små bedrifter med alt fra effektivisering av regnskapsprosesser, til lønnskjøring, årsoppgjør og skatteoptimalisering, samt HR og virksomhetsstyring.

- Vi ønsker å være mer enn kun en regnskapsfører, og har lagt mye arbeid i å digitalisere og automatisere grunnleggende regnskapstjenester. Dette gjør at vi kan bruke tid på å gi råd rundt mer komplekse problemstillinger og være en samarbeidspartner for kunden. Vårt mål er å best ruste lokale bedrifter for fremtiden, avslutter Hammer.