• Vellykket kundearrangement hos BDO i Kristiansund

Vellykket kundearrangement hos BDO i Kristiansund

02. april 2019

BDO i Kristiansund har på bare noen uker innlemmet et lokalt regnskapsfirma, flyttet inn i nye felles lokaler og skal nå satse på utvikling og videre vekst i Nordmøre-regionen.

For å fortelle om planene og presentere hele tjenestebredden, inviterte BDO i Kristiansund til sitt største kundearrangement noensinne, på kvelden 7.mars. Rundt 70 inviterte kom til den nye restauranten på Kranaskjæret i Kristiansund, for å lytte til foredrag, god musikk og nyte mat basert på lokale råvarer.

Variert program

På programmet sto en rekke interne og eksterne foredragsholdere. Partner Jon Granum i Kristiansund ønsket velkommen, før BDOs regionleder i MidtNord, Stig Wærnes, snakket om hva BDO kan bidra med i Kristiansund og på Nordmøre. Kjetil Thorsen fra Kristiansund Ballklubb snakket om KBK-suksessen, rådgiver Kristian Henriksen fra BDO presenterte mulighetene innen sjømat, mens Hedda Evjen kom fra lokale Stranda Prolog, (som er en av BDOs flotte kunder på Nordmøre). Videre informerte BDO-partner Ståle Lorås om hva BDO Advokater i Trondheim kan bistå med i regionen, samt at Asgeir Bahre Hansen fra Vindel AS snakket engasjert og dyktig om gründere og entreprenørskap på Nordmøre.

Alt dette ble krydret med musikk fra 16 år gamle Tea Megaard, som gjorde inntrykk med sin utrolige sangstemme og gitarferdigheter. Til slutt fikk alle en smak på lokal tapas, før den hyggelige faglige og sosiale kvelden fortsatte.

Vil styrke posisjonen

Bakgrunnen for kundearrangementet er å kickstarte en nysatsing i området. BDO styrket i 2018 sin posisjon i Kristiansund med oppkjøp av selskapet Atlanticon Økonomi AS. Atlanticon var et autorisert regnskapsførerselskap, med lang erfaring innen regnskapsføring og selskapsforvaltning. Atlanticon sine tjenester innen regnskap, lønn, rådgivning, forretningsvirksomhet og årsoppgjør, harmonerte godt med BDO sitt tjenestespekter innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester.

Etter sammenslåingen 1.desember flyttet BDO og Atlanticon sammen inn i tredje etasje i Futura-senteret i Kristiansund. Dermed ble til sammen ti medarbeidere samlet under ett tak. Oppkjøpet markerer som sagt et økt fokus på det spennende markedet i Kristiansund og Nordmøre.

­- Hele regionen er i fin utvikling, noe BDO ønsker å være en del av, sa regionleder Stig Wærnes under kundearrangementet i Kristiansund.

Kunden i sentrum

Lokal nærhet, kombinert med fordelene som ligger i å være en etablert nasjonal og internasjonal virksomhet, vil bidra til å bygge et sterkt kompetansemiljø i Kristiansund.

- BDO setter kundene i sentrum, og har over flere år utviklet og investert i teknologi for å kunne levere de beste digitale løsningene og et bredt tjenestespekter, fortalte Stig Wærnes til de besøkende på kundearrangementet.

BDO jobber våren 2019 både med å rekruttere en ny leder for kontoret og flere medarbeidere. Samtidig planlegges det flere arrangementer for eksisterende og nye kunder, slik at flest mulig skal få innblikk i hva BDO står for og kan tilby samfunns – og næringslivet i regionen.

 

For mer informasjon om kontoret i Kristiansund, ta gjerne kontakt.