1:

Innlevering av aksjonærregisteroppgaven gjort enkelt

16. desember 2020

Det er viktig å være grundig når du skal levere aksjonærregisteroppgaven. For mange er denne prosessen lite oversiktlig, manuell og krevende. Nå er vi klare med løsningen som forenkler prosessen. 

Bilde av ansatt som ler

 

Fremtidens løsning for eiere, styret og ledelsen 

Aksjonærregisteroppgaven skal leveres hvert år, av alle aksjeselskap med virksomhet i Norge. Mange har sin egen fremgangsmåte for å ha oversikt over endringer og transaksjoner gjennom året. For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å løse administrative oppgaver fremover, introduserer BDO en løsning i samarbeid med BizBot. Et tidsbesparende alternativ for å levere rett informasjon og motta gode råd knyttet til aksjonærregisteroppgaven.  

BizBot er en plattform som forenkler selskapsadministrasjonen, og inkluderer en egen modul for aksjonæroversikt og innlevering av RF-1086. I høst har BDO jobbet sammen med BizBot for å utvikle løsningen ferdig, og den dekker i dag de aller fleste transaksjoner. I tillegg er løsningen enkel og brukervennlig. Med tiden vil det også komme flere moduler som skal forenkle flere av dine administrative oppgaver, enten du har en rolle i styret, som eier, eller i ledelsen.  

 

Et resultat av startup-satsing 

I desember 2019 investerte Evolver by BDO i BizBot AS. Evolver er BDO sin rigg for å støtte norske startups og scaleups, som igjen kan tilby tjenester eller produkter som vil skape verdi for kundebasen.  BDO bidrar bl.a. med finansiering og rådgivning, samt ressurser til utvikling og testing av nye løsninger for de ferske virksomhetene som tar del i programmet.

 

Kom i gang   

Løsningen tilbys gratis til kunder av BDO, og du ser her hvordan du går fram for å komme i gang: 

  1. Registrer deg på https://admin.bizbot.com/ med ditt mobilnummer. Du mottar kode på SMS for å logge inn  
  2. Velg ditt selskap i menyen.  
  3. Gå til aksjeinstrumenter og legg til transaksjoner, lån og utbytte for hele året  
  4. Gå til rapportering i menyen og trykk på "ny rapport" og følg instruksjonene.  
  5. Snakk med rådgiveren din i BDO om kontroll og innsending  
  6. Tekniske feil meldes til: [email protected]  

  

Ikke kunde av BDO i dag eller kanskje du har noen spørsmål? Ta kontakt med en av oss.

 

Les mer om BizBot på bizbot.com.