Martin Johnsrud Sundby og BDO fortsetter samarbeidet med Sundby utenfor landslaget

18. juni 2020

«Dette handler om mye mer enn toppidrett,» sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO i Norge.

BDO er glade for å kunne annonsere at BDO fortsetter den private samarbeidsavtalen med Martin Johnsrud Sundby etter at han sammen med Niklas Dyrhaug går fra herrelandslaget i langrenn til eget privatlag, Team Eidissen BN Bank. Laget ble lansert 18 juni. 

BDO har samarbeidet med Sundby siden 2014 og ser frem til å være med også inn i sluttspurten på en fantastisk karriere. Avtalen påvirker ikke samarbeidet BDO har med Norges Skiforbund (herrelandslaget i langrenn og para-langrenn elite).

 

Mer enn et sponsorat

Samarbeidet med Martin J. Sundby er mer enn et sponsorat. Det handler om å lære av hverandre og å tilføre hverandre nye perspektiver. Og om å bygge et kompaniskap på felles verdier.

«Jeg opplever at BDO og jeg brenner for mange av de samme tingene. Særlig rollen fysisk aktivitet spiller for god helse og inkludering i samfunnet er begge opptatt av. Også tenker vi veldig likt rundt dette om å ha ansvar både for seg selv og et lag samtidig – vi skal både ta ut vårt individuelle potensial, samtidig som vi skal dra i samme retning og løfte hverandre opp,» sier Martin J. Sundby.

«Martin Johnsrud Sundby representerer noe jeg personlig, og flere i BDO med meg, kan bli inspirert av. Han viser hvordan det er mulig å kombinere «drive» og ambisjoner med et familieliv, og hvordan man hele tiden kan finne ny motivasjon, både i seg selv og gjennom det man får til sammen med andre,» sier Martin Aasen.

 

Bredt engasjement

Gjennom «Frisk i BDO» jobber BDO for god fysisk og psykisk helse for alle BDO-ansatte og fysisk aktivitet er en viktig brikke i dette. De siste årene har hundrevis av BDOere vært med på treningsøkter og samlinger med langrennstoppen i regi av «Frisk i BDO». Disse øktene er ikke bare for de topptrente. Martin J. Sundby har laget opplegg som passer for de fleste og fokuset har vært på gleden og mestringsfølelsen ved fysisk aktivitet.

Dette er også gjennomgangstema når Martin Johnsrud Sundby siden 2011 har deltatt på mer enn 15 BDO-Mila-arrangement, et folkeløp som hvert år arrangeres av BDO-kontorer i hele landet i samarbeid med lokale idrettslag. Med Redd Barna på laget retter BDO-Mila også søkelyset mot kampen mot utenforskap. Her bruker langrennsprofilen sin offentlige stemme og påvirkningskraft til å skape bevissthet om dette temaet.

 

BDO som rådgiver

Men det er ikke bare innenfor en idrettsramme at BDO og Martin J. Sundby jobber tett. I flere år har BDO også vært Sundbys finansielle rådgiver og regnskapsfører. Samtidig har han brakt sine refleksjoner rundt lagspill, vinneroppskrifter og rollemodeller til omkring 2000 BDO-kunder og -kontakter over hele landet, gjennom en serie næringslivssamlinger som har gått over flere år.

 

Med kompetente og tilgjengelige BDO-rådgivere i ryggen har jeg kunnet konsentrere meg om idretten og familien, samtidig som jeg vet at alt som har med økonomi å gjøre blir håndtert på en utrolig god måte. Derfor er jeg veldig glad for at BDO blir med på veien videre. Ikke bare som finansiell rådgiver og regnskapsfører, men også som en engasjert støttespiller og strategisk samarbeidspartner

- Martin J. Sundby.