Ajour – faglig oppdatert på 10 minutter

28. oktober 2021

BDO lanserer nå Ajour, som er korte videointervjuer hvor våre eksperter deler sin innsikt om aktuelle temaer innen norsk samfunns- og næringsliv. Målet er å gi en rask og forståelig innføring i problemstillinger som er interessante for ledere på alle nivåer. Slik kan du holde deg faglig oppdatert på bare 10 minutter. 

I den første episoden forteller Arnt Olav Aardal om håndtering og forebygging av trusler mot virksomheten. Arnt Olav er advokat og partner i BDOs Risk Advisory Services og har tidligere vært politiadvokat. Andre spennende temaer i kommende episoder er endring av bedriftsbeskatning, virksomhetsledelse, økonomiledelse, bærekraftarbeid og digitalisering.

Vår erfaring er at arbeidspresset på ledere øker, og normaliseringen av samfunnet etter pandemien bidrar til dette. Samtidig forutsettes det at en leder til enhver tid er faglig oppdatert. Denne kombinasjonen er krevende. 

BDO lanserer Ajour for å bidra til rask, presis og enkel faglig oppdatering innenfor de områdene som er spesielt aktuelle og hvor vi vet at det skjer endringer som er viktige å få med seg.

Klikk her for å få tilgang til alle samtalene, eller følg oss på våre sosiale kanaler for å få dem presentert gjennom høsten og inn mot vinteren.