BDO og Account-IT satser sammen i Tromsø

BDO og Account-IT satser sammen i Tromsø

BDO AS har nylig inngått en avtale om å slå seg sammen med Account-IT AS med virkning fra 1. januar 2022. Ledelse og ansatte fra begge selskaper vil fra det tidspunktet samlokaliseres i BDO sine lokaler i Kystens Hus i Tromsø. Det er to tradisjonsrike selskaper som slår seg sammen, med en fartstid på ca. 50 år hver i nordnorsk næringsliv. Nå bygges det en robust enhet som vil gi kundene i begge selskaper tilgang til bredere kompetanse og et enda mer komplett tjenestetilbud.

 

Daglig leder i Account-IT Jack Jensen og partner i BDO i Tromsø Kim-Are Dønland smiler til kamera på Kystens Hus i TromsøDaglig leder Jack Jensen, Account-IT (til venstre) og partner Kim-Are Dønland, BDO i Trømsø

 

BDO er et rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. 
Med denne sammenslåingen bekrefter BDO sin satsing i landsdelen. BDO i Tromsø vil fra nyttår bestå av 40 personer innen regnskap, rådgivning og revisjon. 
.
«BDO har en strategi om å vokse og bli en robust aktør i landsdelen, og denne sammenslåing er et bevis på akkurat det. Vi har som ambisjon om å bli et sterkt fagmiljø i Tromsø innenfor regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester. Gjennom integrasjonen med Account-IT får vi tilført dyktige ansatte, og våre kunder vil oppleve at vi kan tilby tjenester av høy kvalitet som hjelper dem til å nå sine mål», sier Kim-Are Dønland, partner i BDO i Tromsø. 

Account-It har 13 ansatte i Tromsø og én på Svalbard, og leverer tjenester innen regnskap, lønn, skatte- og avgiftsrett, samt selskapsrettslige problemstillinger. Account-It sin kompetanse blir viktig i den videre vekststrategien for BDO i landsdelen. Selskapet eies av Bente Høgstad.

«Vårt ønske er å kunne tilby våre kunder all den bistand de måtte trenge for å kunne utnytte gode, effektive systemer i en arbeidshverdag som endrer seg stadig raskere. BDO har en bedriftskultur som gjør at vi kan ivareta det som vi i Account-IT gjennom alle år har bestrebet å stå for. Sammen vil vi inneha kompetanse til å levere godt arbeid og gode løsninger til våre kunder. Alle våre ansatte er med på overgangen og vil være tilgjengelig for våre kunder, og nå med tilgang til utvidet kapasitet og kompetanse etter sammenslåingen med BDO», sier eier og styreleder Bente Høgstad i Account-IT AS.

For mer informasjon om BDO i Tromsø, klikk her.